Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Rīgā aizturēts pacients, kurš draudējis uzspridzināt ārstniecības iestādi

Pagājušajā sestdienā Valsts policija (VP) Rīgā par viltus spridzināšanas draudiem aizturējusi neapmierinātu ārstniecības iestādes pacientu, portālu Diena.lv informēja VP.

18.novembrī ap plkst.18 medicīnas iestādē tika nogādāts vīrietis, kurš atradies manāmā alkohola reibumā un ar sasitumu galvas rajonā. Par spīti tam, ka vīrietim tika sniegta medicīniskā palīdzība, viņš uzvedies agresīvi – mēģinājis uzsākt kautiņu ar apsardzes darbiniekiem un necenzētiem vārdiem lamājies uz personālu. Par šo pārkāpumu vīrietim tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu.

Nākamās dienas pēcpusdienā vīrietis atkal ieradies ārstniecības iestādē. Ārsti vīrietim atkārtoti paskaidroja, ka pēc viņam nepieciešamās medicīniskās palīdzības jāvēršas citā ārstniecības iestādē. Vīrietis, būdams neapmierināts, piezvanījis uz VP palīdzības tālruni un draudējis uzspridzināt konkrēto medicīnas iestādi.

VP Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirkņa policisti nekavējoties devās uz norādīto adresi. Tikmēr tika mēģināts sazvanīt iespējamo vainīgo papildus informācijas iegūšanai. Zvanītājs nebija izslēdzis savu mobilo telefonu, tāpēc atbildējis uz zvanu, kā rezultātā, apsekojot medicīnas iestādei tuvumā esošo teritoriju, sabiedriskā autobusa pieturā tika aizturēts aizdomās turētais vīrietis. Policisti pārliecinājās, ka draudiem nav pamata. Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī vīrietis atradies vienas promiles stiprā alkohola reibumā.

Likumsargi aizturēja 1961. gadā dzimušo vīrietis, kurš iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Šobrīd aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

VP atgādina, ka šādu nepatiesu ziņu sniedzējiem ir jāsedz arī zaudējumi, kas radušies operatīvajiem dienestiem, ierodoties uz nepamatotu izsaukumu. Turklāt gadījumos, kad bijusi nepieciešama iedzīvotāju evakuācija, jāsedz arī konkrētajā adresē esošo uzņēmumu zaudējumi.

Top komentāri

Nu
N
ko var gribēt no tāda ar sasistu vai saspiestu galvu...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas