Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Posmos no Iecavas līdz Bauskai un no Pabažu pagrieziena līdz Raganai jārēķinās ar ievērojamu papildu laiku ceļā

Remontdarbu dēļ posmos no Iecavas līdz Bauskai un no Pabažu pagrieziena līdz Raganai jārēķinās ar ievērojamu papildu laiku ceļā, aģentūru LETA informēja VSIA Latvijas valsts ceļi (LVC).

Valsts autoceļu tīklā aktīvi būvdarbi turpinās vairāk nekā 60 posmos, tāpēc autobraucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un ilgāku laiku ceļā. 

Uz Bauskas šosejas (A7) no Iecavas līdz Bauskai turpinās asfaltēšana, divos posmos satiksmi organizē ar regulētāju palīdzību, atkarībā no satiksmes intensitātes posma izbraukšana var prasīt pusstundu līdz stundu. Lai atvieglotu satiksmes plūsmu, Iecavā uz autoceļa A7 izslēgti luksofori, un LVC aicina autovadītājus ievērot Ceļu satiksmes noteikumus pie gājēju pārejām.

Ar 45 minūtēm ceļā jārēķinās autoceļa Saulkrasti-Sēja-Ragana (P6) posmā no pagrieziena uz Pabažiem (V88) līdz Raganai, kur piecos posmos satiksmi regulē ar luksoforiem.

Uz Jelgavas šosejas (A8) starp Brankām un Mērniekiem pārvada deformācijas šuvju remontdarbu laikā sašaurināta brauktuve un noteikts ātruma ierobežojums 50 kiloemtri stundā (km/h).

Uz Vidzemes šosejas (A2) pie Siguldas pārvada pār dzelzceļu būvdarbu laikā satiksme ir novirzīta pa lokālu apbraucamo ceļu, ātruma ierobežojums ir 30 km/h.

Līdz 2023.gada jūlijam slēgts Bauskas šosejas (A7) posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam. Satiksme pa Ķekavas ielu notiek paralēli Bauskas šosejai, ātruma ierobežojums - 50 km/h.

Jelgavas šosejas (A8) posmā no Rīgas līdz Jaunolainei satiksme abos virzienos organizēta pa vienu brauktuvi, katrā virzienā viena braukšanas josla. Šakā posmā ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h, posma šķērsošanai nepieciešamas 20-45 minūtes.

Liepājas šosejas (A9) posmā no Skrundas līdz Kalvenei ir viens luksoforu posms, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks - pusstunda.

Ventspils šosejas (A10) posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam līdz četros posmos satiksmi regulē ar luksoforiem vai satiksmes regulētāju palīdzību. Ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h, platuma ierobežojums - 3,25 metri, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 50 minūtes. Lai apbrauktu remontdarbu posmu, LVC aicina izmantot alternatīvo maršrutu pa Liepājas šoseju un autoceļu Jelgava (Tušķi)-Tukums (P98).

Autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) posmā no Rīgas apvedceļa (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem ir līdz pieciem luksoforu posmiem, ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h, posma šķērsošanas laiks - stunda un 40 minūtes. Posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) un Ulbroka-Ogre (P5). Intensīvo darbu laikā ir iespējami sastrēgumi arī uz Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne (A4).

Autoceļa Butnāri-Saldus-Ezere (P105) posmā no Kursīšiem līdz Lietuvas robežai ir līdz astoņiem luksoforu posmiem, braukšanas ātruma ierobežojums darbu vietā 50 km/h, platuma ierobežojums 2,75 metri. Paredzamais posma šķērsošanas laiks - pusotra stunda.

Autoceļa Smiltene-Gulbene (P27) posmā no pagrieziena uz Ranku līdz Gulbenei iespējami no trim līdz sešiem luksoforu posmiem, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h, posma šķērsošanai nepieciešama aptuveni stunda.

Autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) posmā no Madonas līdz Dzelzavai pieci ar luksoforu regulēti posmi, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h, remontposma šķērsošanai nepieciešama stunda.

Autoceļa Smiltene-Valka (P24) posmā no Valkas novada robežas līdz Valkai ir divi luksoforu posmi, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h, paredzamais posma šķērsošanas laiks 50 minūtes.

LVC arī informē, ka autoceļa Saulkrasti-Sēja-Ragana (P6) posmā no krustojuma uz Pabažiem (V88) līdz Raganai piecos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ātruma ierobežojumi noteikti 50 un 70 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 45 minūtes.

Uz autoceļa Līgas-Kandava-Veģi (P130) no Līgām līdz pagriezienam uz Pūcēm ir divi luksoforu un divi satiksmes regulētāju posmi. Ātruma ierobežojumi - 50 un 70 km/h. Paredzamais posma šķērsošanas laiks ir 45 minūtes.

Autoceļa Krāslava-Dagda (P61) posmā no Veceļiem līdz Vorzovai ir trīs luksoforu posmi, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h, būvobjekta šķērsošanas laiks 40 minūtes.

Autoceļa Tukums-Kuldīga (P121) posmā no Ventspils šosejas (A10) līdz Grenčiem ir līdz trim luksoforu posmiem, ātruma ierobežojums 50 km/h, platuma ierobežojums trīs metri. Posmā liegta kustība kravas transportam. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks - 35 minūtes.

Uz autoceļa Ventspils (Leči)-Grobiņa (P111) no Užavas līdz Jūrkalnei divos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ātruma ierobežojums 70 km/h. Paredzamais šķērsošanas laiks ir 35 minūtes.

Autoceļa Jelgava-Iecava (P93) posmā pie Garozas divos posmos satiksmi regulē ar luksoforiem, divos - ar satiksmes regulētāju palīdzību. Ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks - pusstunda.

Autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) posmā no Ķimales līdz krustojumam ar autoceļu Ēdole-Liedikas (V1288) ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks pusstunda.

Autoceļa Jaunkalsnava-Lubāna (P82) posmā no Ļaudonas līdz krustojumam ar autoceļu Krāslava-Preiļi-Madona (P62) ir divi luksoforu posmi, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h, paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks 30 minūtēm.

Autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums (P8) Gaujas un Turaidas ielu pārbūve posmā no Siguldas līdz Turaidai ir viens luksoforu posms, divos posmos satiksmi regulē ar ceļazīmēm. Kravas transportam satiksme slēgta. Ātruma ierobežojums noteikts 50 km/h, paredzamais šķērsošanas laiks aptuveni 25 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas