Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Populārais publicists Jurģis Liepnieks kļūst par žurnāla Playboy galveno redaktoru

Izvirzot stratēģisku mērķi tuvāko gadu laikā panākt žurnāla Playboy auditorijas kāpumu līdz līdera pozīcijām Latvijas vīriešu dzīvesstila žurnālu vidū, no 2013. gada par Playboy galveno redaktoru kļūs pazīstamais publicists Jurģis Liepnieks.

Savukārt līdzšinējais redaktors, talantīgais un daudzpusīgais žurnālists Egīls Zirnis turpinās aktīvu darbību Playboy satura veidošanā.

Izdevniecības Dienas žurnāli valdes priekšsēdētāja un galvenā redaktore Inga Gorbunova uzsver: “Playboy ienāca Latvijā niknākajā krīzes gadā un, neraugoties uz skeptiķu prognozēm, strauji iekaroja stabilas pozīcijas tirgū. Par to liels paldies redakcijai un, pirmkārt, līdzšinējam galvenajam redaktoram Egīlam Zirnim, kurš paralēli šim amatam visu šo laiku ir turpinājis veidot publikācijas vairākiem izdevumiem – ne tikai Playboy, bet arī Dienai un SestDienai. Tā kā tik aktīva publicista darbība ir ļoti grūti savienojama ar galvenā redaktora pienākumiem, vienojāmies, ka E. Zirņa administratīvā slodze tiks samazināta.”

Patlaban Playboy atrodas jauna un stratēģiska izaicinājuma priekšā – kļūt par lasītāko vīriešu dzīvesstila žurnālu Latvijā, norāda I. Gorbunova. “Izdevniecības vadība uzskata, ka J. Liepnieks ir vispiemērotākā kandidatūra Playboy galvenā redaktora amatam ne tikai tāpēc, ka ir gudra, harizmātiska un nedaudz skandaloza personība, bet galvenokārt tāpēc, ka redzam iespēju viņa profesionālajā vadībā sasniegt mūsu izvirzītos mērķus saistībā ar žurnāla auditorijas pieauguma nodrošināšanu.”

Paredzot potenciālos jautājumus sakarā ar J. Liepnieka iepriekšējo līdzdarbību politiskajos procesos, viņa darba līgumā iekļauti nosacījumi, kas tamlīdzīgas aktivitātes pilnībā izslēdz, piebilst I. Gorbunova.

J. Liepnieks par jauno amatu un Playboy: „Playboy ir pasaulē slavenākais žurnāls un būt par šāda žurnāla galveno redaktoru ir liels gods. Par savu galveno uzdevumu es uzskatu izcelt un iedzīvināt tās Playboy vērtības, kuras žurnālam un brendam ir tikpat svarīgas kā sievietes skaistums, bet nereti tiek mazāk akcentētas. Playboy ir publicējis tādus autorus kā Vladimirs Nabokovs, Stīvens Kings, Margareta Ātvuda, Jans Flemings, Staņislavs Lems un daudzus citus. Playboy arvien ir bijis slavens ar visaugstākās raudzes literatūru un kvalitatīviem tekstiem.”

E. Zirnis par pārmaiņām: „Varu tikai apsveikt Jurģa Liepnieka lēmumu uzņemties Playboy vadīšanu, žurnālam tas ir liels ieguvums. Liepnieka sleja savulaik aizsāka krāsaino SestDienu, Liepnieka vadībā Playboy iegūs viņa polittehnologa, uzņēmēja un izdevēja konkrētā un lielā pieredzē balstītu skatu uz Latviju un pasauli. Ceru, ka darbs Playboy būs ieguvums arī Liepniekam.”

Playboy ir dzīvesstila žurnāls vīriešiem, kas Latvijā tiek izdots kopš 2010. gada. Žurnālā publicētās intervijas vairākkārt raisījušas plašu ažiotāžu, tai skaitā novedot pie labklājības ministres Ilzes Viņķeles demisijas pieprasīšanas no Latvijas pensionāru federācijas puses. Žurnāls iznāk reizi mēnesī. To izdod viena no Latvijas lielākajām izdevniecībām „Dienas Žurnāli”.

Top komentāri

FREDS.
F
Ar ko tad tas galma filosofs ir populars???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas