Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

PCTVL politiķis saskata RD vadošo politiķu slēptu reklamēšanu laikrakstā

Rīdziniekiem izdotajā laikrakstā Pastnieks ir saskatāma slēpta vadošo Rīgas domes politiķu reklāma, uzskata partijas Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā (PCTVL) valdes loceklis Vladislavs Rafaļskis.

PCTVL deputāta rīcībā esošā informācija norāda, ka laikraksts Pastnieks tiek tiražēts divās valodās un tiek izdots izdots sadarbībā ar pilsētas domes uzņēmumu Rīgas Namu pārvaldnieks. Laikraksta metiens ir 200 000 eksemplāru.

V.Rafaļskis konstatējis, ka Rīgas dome nebija rīkojusi informatīvā atbalsta sniegšanas konkursu. "Līgums par sadarbību tika noslēgts bez Rīgas domes deputātu ziņas," pauda PCTVL deputāts.

Politiķis noskaidrojis, ka Pastnieka izdevējs ir nesen reģistrētā firma SIA BAGGI un laikraksta redaktors ir ilggadīgais Rīgas domes sabiedrisko sakaru speciālists Dzintars Zaļūksnis.

V.Rafaļskis secina, ka uzsāktās priekšvēlēšanu kampaņas apstākļos par nodokļu maksātāju naudu izdoto bezmaksas laikrakstu varētu izmantot, lai reklamētu Rīgas domes valdošās partijas. "Iespējams, šis laikraksts tiek finansēts no tās naudas, kuru uzņēmums "Rīgas Namu pārvaldnieks" iekasē no rīdziniekiem kā maksu par mājokļa apkalpošanu. Ja tas atbilst patiesībai, tad šis gadījums ir kliedzošs piemērs tam, kā tiek izmantots administratīvais resurss vai, vienkāršāk sakot, kā tiek zagta nauda no parasto rīdzinieku kabatām," norādīja deputāts.

"Manuprāt, KNAB un prokuratūrai būtu nekavējoties jāizmeklē gadījums, kas ir saistīts ar iespējamu nemērķtiecīgu par Rīgas dzīvojamā fonda apkalpošanu saņemto līdzekļu izlietošanu," uzsvēra politiķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas