Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

papildināts (10:59) - Jaunākā laika prognoze Līgo un Jāņiem: Daudzviet līs

Līgo rītā, sākot no Kurzemes dienvidrietumiem, pāri Latvijai virzīsies mākoņu un nokrišņu zona, kas nesīs nelielu lietu daudzviet Latvijā. Saule spīdēs maz, un gaiss neiesils vairāk kā līdz +17...+22°. Vējš dienas laikā no austrumu puses pakāpeniski iegriezīsies no dienvidiem, un nokrišņu laikā atsevišķās vietās brāzmās sasniegs 15 m/s.
Laika apstākļus Latvijā 23. jūnijā un 24. jūnija naktī noteiks ciklons, kura centrs atradīsies virs Baltijas jūras centrālās daļas, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Informācija otrdienas rītā liecina, ka gandrīz visā Latvijas teritorijā līdz pat 24.jūnija naktij paredzams lietus un vēsa gaisa temperatūra. 

Jāņu naktī Latvijai pietuvosies jauna nokrišņu zona, kas Latvijas teritorijas lielākajā daļā nesīs mērenu lietu. Rietumu un centrālajā daļā lietus gaidāms nakts pirmajā puse, savukārt austrumu rajonos nakts otrajā pusē un no rīta. Latvijas centrālajos rajonos iespējams arī stiprs lietus. Gaiss nakts laikā atdzisīs līdz +10...+14°, un siltākā nakts gaidāma Latgalē.

Jāņu dienā virs Latvijas centrālās daļās pastiprināsies neliels augsta spiediena atzars. Lietus Jāņu dienā gaidāms galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, savukārt citviet Latvijā diena paies bez ievērojamiem nokrišņiem. Diena būs mēreni silta: +15...+20°. Jāņu dienā Kurzemē gaidāma arī vēja pastiprinās: dienvidu, dienvidrietumu vēja brāzmas sasniegs 15-18 m/s.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas