Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ozolniekos aiztur četras personas, kas no veikala nozagušas seifu ar 4500 eiro

Ozolniekos netālu no nozieguma vietas aizturētas četras personas, kas no kāda veikala nozaga seifu ar 4500 eiro, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Laupītāji 9.martā naktī pēc 3.00 iekļuvuši kādā no veikaliem Ozolniekos, Stadiona ielā. Zagļi izlauzuši loga restes un izsituši stiklu, lai iekļūtu veikalā, no kura nozaga seifu ar naudu 4500 eiro.

Noziedzīgās personas tika operatīvi aizturētas netālu no nozieguma vietas un ievietotas īslaicīgā aizturēšanas vietā, no kurām trīs jau apcietinātas, bet vienai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Aizturētie ir Rīgas iedzīvotāji un agrāk jau tiesāti. 

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai noziedzīgās personas nav saistītas citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā. Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu. Tiek veikta pirmstiesas izmeklēšana kriminālprocesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas