Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Olaines pagastā no piedūmotas ēkas evakuēta sieviete

Olaines pagastā otrdien no piedūmotas ēkas evakuēta sieviete, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēma plkst. 10.08 un ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka piecstāvu dzīvojamās mājas pagrabā deg sadzīves mantas 12 kvadrātmetru platībā. Pārmeklējot piedūmotās kāpņu telpas dzīvokļus, glābēji evakuēja apmēram 74 gadus vecu sievieti. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 11.55.

Tāpat ugunsgrēks bija izcēlies Apes novada Virešu pagastā, kur 120 kvadrātmetru platībā dega dzīvojamā māja. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikuma vietā, vienstāvu dzīvojamā māja dega ar atklātu liesmu un tai jau bija izdegušas koka konstrukcijas. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst. 8.55 un plkst. 14.11 ugunsgrēks tika likvidēts. 

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās palīgā arī nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem. Ozolnieku novada Cenu pagastā, netālu no dzelzceļa stacijas, upes neaizsalušajā daļā bija iemests atsvars, pie kura ar striķi piesiets mazs sunītis, kas atradās uz ledus. Ugunsdzēsēji glābēji suni no ledus nocēla, sasedza segās un nodeva pieteicējai, kura apsolīja par to parūpēties. 



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas