Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

No plkst.20.30 līdz 21.30 izslēdzam gaismu un iededzam sveces – Zemes stunda

Sestdien Latvijā un arī citviet pasaulē no plkst.20.30 līdz 21.30 notiks akcija Zemes stunda 2012, kuras laikā Rīgā un citviet Latvijā notiks dažādi pasākumi, informē Zemes stundas koordinatore Edīte Husare.

Zemes stunda ir simbolisks pasākumus, kura mērķis nav elektroenerģijas taupīšana vienas stundas laikā, bet gan uzmanības pievēršana resursu patēriņam un videi draudzīgam dzīvesveidam ikdienā.
Šī akcija ir pasaulē lielākā brīvprātīgā akcija, kuras laikā iedzīvotāji vienojas idejai par videi draudzīgāka dzīvesveida izvēli un resursu patēriņa samazināšanu ikdienā.

Apgaismojums Zemes stundas laikā tiks izslēgts Rīgas rātsnamam, Brīvības piemineklim, Saeimas ēkai, Raiņa piemineklim, Melngalvju namam, Televīzijas tornim, Dzelzceļa tiltam, Swedbank galvenajai ēkai, Citadeles bankas galvenajai ēkai, Samsung Electronics Baltcis un AAS BTA reklāmas laukumiem, Zemkopības ministrijai un citām ēkām.

ar Zemes stundas 2012 norisēm Latvijā tiks uzņemta dokumentālā sajūtu filma, kuras veidošanā aicināts piedalīties ikviens interesents. Filmu pēc savas iniciatīvas veidos neatkarīgu operatoru grupa un ikviens Zemes stundas dalībnieks. Pēc akcijas Pasaules Dabas fonds priecāsies saņemt video, foto un cita veida vizuālos materiālus par akcijas norisēm uz e-pastu [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas