Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nākamās nedēļas sākums būs silts, pēcāk iespējams cīruļputenis

Nedēļas nogale un nākamās nedēļas sākums aizvien būs silts, taču nedēļas otrajā pusē kļūs vēsāks un pat iespējams sniegs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Sestdien gaisa temperatūra nepārsniegs +3 ... +7 grādus un piektdien novērojamais brāzmainais vējš pakāpeniski pierims, tomēr būs vairāk mākoņu.

Svētdien un nākamās nedēļas sākumā anticiklona ietekme virs mūsu reģiona pastiprināsies vēl vairāk. Ar dienvidaustrumu, dienvidu vējiem siltās gaisa masas pakāpeniski sāks atgriezties Latvijā, un tās Latvijas reģionā saglabāsies visu nedēļas pirmo pusi – naktīs nedaudz piesals, tomēr dienas laikā saulē gaiss iesils, un termometra stabiņš atkal pakāpsies virs +10 grādu atzīmes.

Tomēr pavasara siltums, iespējams, nesaglabāsies ilgi un nākamās nedēļas nogalē dienvidu puses vējus Latvijā atkal nomainīs ziemeļu vēji, kas varētu būt stipri un brāzmaini, atnesot aukstas gaisa masas. Stabilu sala apstākļu iestāšanās nav gaidāma, tomēr dienas būs ievērojami vēsākas. Gaidāmi nokrišņi un ir augsta varbūtība, ka arī snigs - gaidāms cīruļputenis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. LatvLatvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrsLatvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrsijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas