Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Nākamajā gadā airBaltic piedāvās nokļūt vairāk nekā piecos jaunos galamērķos

Latvijas lidsabiedrība airBaltic atklāj pirmos galamērķus nākamā gada vasaras sezonai, kas sāksies 2018. gada 27. martā.

2018. gada vasaras sezonā airBaltic uzsāks lidojumus uz Malagu (Spānijā), Lisabonu (Portugālē), Splitu (Horvātijā), Bordo (Francijā) un Gdaņsku (Polijā). Papildu jaunie galamērķi tiks paziņoti nākotnē. 

Jauno maršrutu cenrādis: 

Maršruts Lidojumu biežums Sākuma datums Pamata cena* Premium cena* Biznesa klases cena*
Rīga – Lisabona (Portugāle) 2 reizes nedēļā 2018. gada 27.marts 99 eiro 99 eiro 499 eiro
Rīga – Gdaņska (Polija) 3 reizes nedēļā  2018. gada 27.marts 29 eiro 99 eiro 299 eiro
Rīga – Malaga (Spānija) 2 reizes nedēļā 2018. gada 28.marts 99 eiro 159 eiro  479 eiro
Rīga – Splita (Horvātija) 2 reizes nedēļā 2018. gada 21.maijs 89 eiro 149 eiro  439 eiro
Rīga – Bordo (Francija) 2 reizes nedēļā 2018. gada 3.jūnijs 79 eiro 139 eiro 479 eiro


*Zemākā pieejamā cena (vienā virzienā), ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem. Vairāk informācijas - airBaltic mājaslapā

"Lidsabiedrībai airBaltic 2017.gads ir lielisks – mūsu flotei pievienojušās septiņas jaunās Bombardier CS300 lidmašīnas, kā arī mēs apkalpojam arvien vairāk pasažierus. Esam patiesi gandarīti piedāvāt ieskatu 2018.gadā, paziņojot par plašāku lidojumu klāstu, kas papildināts ar mūsu klientu pieprasītiem galamērķiem. Maršrutu tīkla paplašināšana ir nozīmīga lidsabiedrības biznesa plāna Horizon 2021 sastāvdaļa, kas ļauj airBaltic arvien vairāk attīstīt savienojumus starp Baltijas reģionu un pārējo pasauli," norāda lidsabiedrības airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss.

2017.gada pirmajos sešos mēnešos airBaltic pārvadājusi kopumā 1 565 462 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Tas ir otrs augstākais pārvadāto pasažieru skaits lidsabiedrības vēsturē. airBaltic pilnveidotais maršrutu tīkls, efektīvās lidmašīnas un zemo izmaksu bāze arī turpmāk ļaus airBaltic paplašināties kā vadošajam pārvadātājam Baltijas reģionā.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. Lidsabiedrība piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas