Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Latvijas Radio Ziņu dienestu no marta vadīs Lībietis

Latvijas Radio Ziņu dienestu no šā gada 7.marta vadīs līdzšinējais Latvijas Radio Ziņu dienesta vecākais ārzemju ziņu korespondents Uģis Lībietis, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Radio pārstāvji.

Piemērotākais kandidāts izraudzīts atklāta konkursa ceļā. Līdzšinējā Ziņu dienesta vadītāja Mirdza Lele savus amata pienākumus turpinās pildīt līdz brīdim, kad amatā stāsies Lībietis. Lele Latvijas Radio Ziņu dienestu vadījusi no 2015.gada un amatu atstāj pēc pašas vēlēšanās.

Lībietis Latvijas Radio strādā kopš 1999.gada. Viņš bijis gan ārzemju ziņu redaktors, gan programmu vadītājs un ārzemju korespondents. Lībietis Rīgas Stradiņa universitātē ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnē. No 2022.gada ir arī Latvijas Ārpolitikas institūta asociētais pētnieks.

Runājot par savu vīziju Ziņu dienesta vadītāja amatā, Lībietis norāda, ka patlaban, kad Latvijas sabiedriskie mediji atrodas apvienošanas priekšā, ir svarīgi panākt, lai Latvijas Radio Ziņu dienests kļūtu vēl profesionālāks un konkurētspējīgāks.

Lībietis norāda, ka "pērn Latvijas Radio Ziņu dienestā jau tika aizsāktas dažādas iekšējās reformas un mainīts dažādu programmu saturs, taču šo darbu ir nepieciešams turpināt, tādējādi vēl vairāk pilnveidojot programmu".

Latvijas Radio apgrozījums 2021.gadā sasniedza 11,068 miljonus eiro, kas ir par 7,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi bija 165 737 eiro pretēji peļņai gadu iepriekš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas