Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kučinska valdībā varētu būt arī Parādnieks, Ašeradens un agrākais Stradiņa slimnīcas šefs

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa nominētā premjera amata kandidāta Māra Kučinska iespējamā valdībā varētu darboties arī Imants Parādnieks (NA), Arvils Ašeradens (Vienotība) un agrākais Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas šefs Dins Šmits, liecina raidījuma Nekā personīga rīcībā nonācis darba variants par valdības sastāvu.

Jāņem vērā, ka oficiāli sarunas par ministru kandidātiem vēl nav notikušas.

Atbilstoši šim sarakstam Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāvji uz ministriju vadību būtu Dana Reizniece-Ozola finanšu ministra amatā, Uldis Augulis uz satiksmes ministra, Raimonds Bergmanis uz aizsardzības ministra un Jānis Dūklavs - uz zemkopības ministra amatu.

Nacionālās apvienības pārziņā būtu Kultūras ministrija Daces Melbārdes vadībā, labklājības ministrs būtu Imants Parādnieks, bet ekonomikas ministrs - Kaspars Gerhards.

Savukārt Vienotību valdībā pārstāvētu tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere, izglītības un zinātnes ministrs Arvils Ašeradens, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs.

Veselības ministra amatā varētu strādāt kādreizējais demisionējušās premjeres Laimdotas Straujumas padomnieks neiroķirurgs Renārs Putniņš vai arī bijušais Stradiņa slimnīcas vadītājs Dins Šmits.

Savukārt Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas vadība nonāktu Vienotības kādas "reģionāļu grupas" rokās.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas