Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Konkursā par komunikācijas pakalpojumiem eiro ieviešanas jautājumos uzvarējis Ls 8645 vērts piedāvājums

Finanšu ministrijas (FM) izsludinātajā konkursā par komunikācijas un sabiedrisko attiecību pakalpojumu sniegšanu eiro ieviešanas jautājumos uzvarējis SIA "Baltic Communication Partners" piedāvājums par 8645 latiem bez pievienotās vērtības nodokļa.

"Baltic Communication Partners" iesniegtais piedāvājums tika atzīts par atbilstošu visām izvirzītajām prasībām un ir ar viszemāko cenu, teikts FM mājaslapā publicētā paziņojumā par pieņemto lēmumu.

Konkursā tika saņemti kopumā 14 pieteikumi. FM savā mājaslapā publicējusi visu konkursa pretendentu nosaukumus un piedāvātās līgumcenas, kas ir robežās no 8645 latiem līdz 60 290 latiem bez pievienotās vērtības nodokļa.
Šajā iepirkumā uzvarējušā uzņēmuma "Baltic Communication Partners" 75% daļu pieder Vitai Savickai, 10% - Antrai Savlevičai, 10% - Līgai Rožukalnei, 5% - Dacei Plato, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmums dibināts 2004.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2000 latu. 2011.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 140 846 lati, un tas strādāja ar 4779 latu zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā ziņots, šī iepirkuma mērķis ir nodrošināt intensīvu sabiedrisko attiecību kampaņu sabiedrības informēšanai par valsts fiskālo un monetāro pārmaiņu jautājumiem Latvijā no februāra līdz maija beigām.

Konkursa uzvarētājam jāizstrādā mediju pasākumu plāns un laika grafiks mediju aktivitātēm laikam no šā gada februāra sākuma līdz 30.maijam, jāizstrādā krīzes komunikācijas plāns, nodrošinot krīžu komunikāciju, kā arī stratēģiskās un taktiskās konsultācijas par valsts fiskālo un monetāro jautājumu komunikāciju.

Uzvarētājam jānodrošina mediju attiecības, kas ietver vairākus uzdevumus, - jāsagatavo vismaz sešas preses relīzes mēnesī, papildinot tās ar viedokļu līderu citātiem un ekspertu ārpus FM komentāriem, jāorganizē un jākoordinē trešo pušu, viedokļu līderu, kuriem sabiedrība uzticas, intervijas.

Konkursa uzvarētājam būs arī katru mēnesi jānodrošina vismaz divu, trīs interesantu un izglītojošu tēmu par eiro iniciēšana nacionālajos un reģionālajos medijos gan krievu, gan latviešu valodā, aptverot drukāto presi, televīziju un radio, piesaistot dažādus viedokļu līderus, ekspertus ārpus FM. Uzdevumos ietilpst arī divu preses konferenču organizēšana mēnesī. Nepieciešama arī vēstnešu jeb sabiedrībā pazīstamu personību, kuriem iedzīvotāji uzticas, atbalstoša viedokļa individuāla iniciēšana nacionālajos medijos.

Būs jānodrošina arī operatīva reaģēšana uz negatīviem materiāliem plašsaziņas līdzekļos par valsts fiskālajiem un monetārajiem jautājumiem un jāorganizē vismaz pieci notikumi Rīgā un desmit notikumi reģionos, kuri veicinātu pozitīvu publicitāti. Konkursa uzvarētājam būs arī jāorganizē diskusijas dažādām mērķa grupām, skaidrojot ieguvumus no pievienošanās eirozonai, kā arī jānodrošina šo diskusiju publicitāte. Komunikācijā par eiro ieviešanu būs jāiesaista dažādu nozaru eksperti un viedokļu līderi - ekonomisti, sabiedrībā pazīstami cilvēki, uzņēmēji, nevalstisko organizāciju pārstāvji, augstskolu lektori.

Šis konkurss ir viena no FM īstenotajām aktivitātēm, lai šogad gada pirmajos mēnešos informētu sabiedrību par eiro ieviešanas ieguvumiem.

Kā ziņots, eiro ieviešanas komunikācijas kampaņai kopumā plānots tērēt divus miljonus eiro jeb 1,4 miljonus latu. Paredzēts, ka pusi no kopējās summas segs Eiropas Komisija saskaņā ar plānoto granta līgumu par eiro ieviešanas komunikācijas pasākumiem.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas