Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

FOTO: Jauno gadu Rīgā sagaidījuši ap 50 000 cilvēku

Jauno – 2015. gadu – Rīgā, 11. novembra krastmalā un pilsētas centrā, baudot kultūras programmu, mielojoties ar tradicionāliem gadu mijas ēdieniem un skatoties svētku uguņošanu, sagaidīja ap 50 000 rīdzinieku un galvaspilsētas viesu, portāls Diena.lv uzzināja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

Uzrunājot klātesošos, krastmalā neilgi pirms gadumijas, domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņa) atzīmēja, ka Rīga  aizvadījusi īpašu - Eiropas kultūras galvaspilsētas gadu, kas prasīja daudz darba, bet sniedza arī daudz gandarījuma. "Jaunajā gadā vēlu visiem veselību, labklājību un mīlestību ikvienā rīdzinieku un visas Latvijas iedzīvotāja ģimenē," -  teica Ušakovs.

Mērs izteica pateicību visiem svētku organizatoriem, valsts un pašvaldības policijai, kā arī citiem atbildīgajiem dienestiem par profesionālu darbu šajā svētku laikā.

Svētku pasākumi pēc gadu mijas turpinājās gan 11. novembra  krastmalā, gan citviet, tajā skaitā arī Ziemassvētku tirdziņos – Doma laukumā, Līvu laukumā un Esplanādē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas