Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Danske Bank piešķir 2,2 miljonus eiro finansējumu "Baltic Zinc Technics"

Attīstot sadarbību ar tērauda karstās cinkošanas pakalpojuma sniedzēju "Baltic Zinc Technics", "Danske Bank" piešķīrusi uzņēmumam finansējumu 2,2 miljonu eiro (1,55 miljonu latu) apmērā, kas paredzēts līdz šim nomātā nekustamā īpašuma iegādei.

"Danske Bank" Latvijā vadītājs Raivis Kakānis medijiem nosūtītā paziņojumā norāda, ka piešķirto finansējumu uzņēmums izmantos, lai palielinātu savu kapacitāti, uzlabotu loģistiku un samazinātu darbu izpildes termiņus, kā arī, rūpējoties par darbiniekiem, izveidotu viņiem ērtas atpūtas telpas.

"Baltic Zinc Technics" ir Dānijas ģimenes uzņēmums, kas Latvijā darbojas 15 gadu. "Baltic Zinc Technics" direktors Bennijs Jorgensens atklāj, ka ar karsto cinkošanu viņa ģimene nodarbojas jau trešajā paaudzē - kopš 1955.gada. Uzņēmumam "Baltic Zinc Technics" šis gads ir nozīmīgs, jo septembrī tiek atzīmēta uzņēmuma 15 gadu darbības jubileja Latvijā, kā arī uzņēmums kļuvis par saimnieku līdz šim nomātam īpašumam.

"Par pēdējo notikumu mums ir īpašs prieks, jo skaidri esam apliecinājuši mūsu sadarbības partneriem un klientiem, ka arī turpmāk vēlamies būt nopietni un stabili partneri metālapstrādes nozarē. Līdz ar nekustamā īpašuma iegādi esam ieguvuši iespējas paplašināt mūsu ražošanu, piedāvājot klientiem inovatīvu pakalpojumu klāstu un nodrošinot vēl labāku un jaudīgāku servisu," paziņojumā medijiem raksta "Baltic Zinc Technics" direktors.

"Baltic Zinc Technics" ieguvis aptuveni 10 000 kvadrātmetru ofisa un noliktavas platības, kas tiks izmantotas ne tikai ražošanas efektivitātes un servisa uzlabošanai, bet tiks piedāvātas arī nomniekiem.

Uzņēmums "Baltic Zinc Technics" dibināts 1998.gadā. Tā vienīgais īpašnieks ir Dānijas akciju sabiedrība "Herning Varmforzinkning", kurai pieder viena no lielākajām karstās cinkošanas ražotnēm Dānijā. "Baltic Zinc Technics" ražošanas platība ir 3435 kvadrātmetri. Ražošanas jauda sniedz iespēju cinkot izstrādājumus kā Latvijas klientiem, tā arī kaimiņvalstu Lietuvas un Igaunijas klientiem. Patlaban uzņēmumā ir nodarbināti 80 darbinieki.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmums 2011.gadā strādājis ar 3 miljonu latu lielu apgrozījumu un 562 000 latu peļņu, bet gadu iepriekš apgrozījums bija 2,65 miljoni latu un ciesti 20 000 zaudējumi. Finanšu dati par 2012.gadu pagaidām nav pieejami.

"Danske Bank" ir Dānijā reģistrētās "Danske Bank" filiāle Latvijā. "Danske Bank Group" ir pārstāvēta 15 valstīs, tai ir pieci miljoni klientu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas