Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Čakša uzdevusi Austrumu slimnīcai novērst radušos situāciju ar salūzušo dzesēšanas iekārtu

 Veselības ministre Anda Čakša ir uzdevusi Rīgas Austrumu klīniskajai universitātes slimnīcai novērst radušos situāciju ar salūzušo dzesēšanas iekārtu daudzfunkcionālajā operāciju blokā, aģentūrai LETA pastāstīja ministres biroja vadītāja Dace Preisa.

Čakša uzskata, ka slimnīcas valdes pienākums ir nodrošināt personālam atbilstošus darba apstākļus. Tāpēc ministre ir uzdevusi noskaidrot, kāpēc problēma, kas ir bijusi zināma vairākus mēnešus, līdz šim nav atrisināta, kā arī novērst radušos situāciju.

Jau ziņots, ka šogad janvāra beigās atklāto Austrumu slimnīcas daudzfunkcionālu operāciju bloku piemeklējušas nedienas, jo pavasarī no ierindas izgājusi gaisa dzesēšanas iekārta, kas joprojām nav savesta kārtībā, tādējādi ķirurgiem un ārstiem neļaujot savus darba pienākumus veikt normālos apstākļos, vēsta Latvijas Avīze.

Iekārtas uzstādītājs SIA Re&Re norāda, ka gaisa dzesēšanas iekārta daudzfunkcionālajā operāciju blokā sabojāta, slimnīcas darbiniekiem to nepareizi ekspluatējot. Savukārt slimnīca šādus apgalvojumus noliedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas