Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Latvijas pasta vadītājs: Uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas

Lai AS Latvijas pasts struktūru padarītu atbilstošāku stratēģisko mērķu sasniegšanai un iekšējās sadarbības veicināšanai, uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas, intervijā aģentūrai LETA teica uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Viņš skaidroja, ka pirmās pārvaldības izmaiņas bija, jau izsludinot konkursu uz valdes locekļu amatiem, jo paredzēja izmaiņas valdes locekļu skaitā, un no padomes puses tika skaidri iezīmētas jauno valdes locekļu darbības jomas.

"Tas jau bija liels solis uz priekšu, un šobrīd, līdz ar jaunās valdes apstiprināšanu, mums tas ir jāievieš dzīvē. Tās būs vēl lielas pārmaiņas pašā uzņēmuma iekšienē arī pārējos līmeņos," teica Vilcāns. 

"Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs skaidroja, ka vienlaikus patlaban tiek pārskatīta arī uzņēmuma vidēja termiņa stratēģija nākamajam periodam, kur viens no stratēģijas realizēšanas instrumentiem ir uzņēmuma struktūra. 

"Kontekstā ar izmaiņām valdes locekļu atbildības jomās un valdes locekļu skaitā būs izmaiņas arī uzņēmuma struktūrā, ko mēģināsim padarīt atbilstošāku stratēģisko mērķu sasniegšanai un iekšējās sadarbības veicināšanai. Latvijas mērogiem mēs esam pietiekami liels uzņēmums ar daudzām un dažādām struktūrvienībām un pārstāvniecībām visā Latvijā, dažādiem biznesa virzieniem, kas noteikti prasa arī savstarpējo sadarbību," stāstīja Vilcāns, uzsverot, ka tas ir viens no aspektiem, ko paredzēts uzlabot, ar vēl lielāku uzsvaru uz rezultātu sasniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas