Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Latvijas Dzelzceļš par teju 12 miljoniem eiro pirks elektrību no Latvenergo

Noslēdzoties iepirkuma procedūrai par elektrības iepirkumu Latvijas Dzelzceļa (LDz) koncerna vajadzībām, LDz slēgs līgumu ar Latvenergo par elektrības iepirkumu uz trīs gadiem, aģentūru LETA informē LDz pārstāvji.

Prognozējamā līguma summa ir 11 954 460 eiro.

Iepirkumā piedalījās divi uzņēmumi - Latvenergo un Enefit.

Iepirkuma gaitā atbilstoši iepirkuma noteikumiem tika vērtēta dalībnieku kvalifikācija, to iesniegto dokumentu atbilstība iepirkuma prasībām un katra dalībnieka iesniegtais piedāvājums pēc iepirkuma vērtēšanas kritērija - saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums trim iepirkuma priekšmeta variantiem – uz vienu gadu, diviem gadiem vai trim gadiem.

No abiem pretendentiem iepirkuma prasībām atbilstošu saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu iesniedza Latvenergo trīs gadu periodam, tāpēc nolemts slēgt līgumu ar šo uzņēmumu.

Pirms līguma noslēgšanas Enefit vērsās Iepirkumu uzraudzības birojā ar iesniegumu, lūdzot pārvērtēt sarunu procedūras rezultātu. Pēc Iepirkumu uzraudzības biroja Iesniegumu izskatīšanas komisijas lēmuma iepirkuma procedūra tika turpināta, atceļot iepriekšējo Iepirkuma komisijas lēmumu un veicot atkārtotu finanšu piedāvājumu pieprasīšanu un izvērtēšanu.

Pēc atkārtotas finanšu piedāvājumu izvērtēšanas atzīts, ka no abiem pretendentiem iepirkuma prasībām atbilstošu saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu iesniedza Latvenergo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas