Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Šogad Rīgā atklās jaunu Lido restorānu

Ēdināšanas kompānija AS Lido gada otrajā pusē plāno atvērt jaunu ēdināšanas vietu Rīgā, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma īpašnieks un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.

Viņš informēja, ka jaunā ēdināšanas vieta atradīsies tirdzniecības centrā Damme, kas atrodas Imantā.

Sīkāku informāciju par projekta izmaksām un īstenošanas termiņu Ķirsons nesniedza, bet atzīmēja, ka plašāku informāciju paredzēts sniegt, tuvojoties jaunās ēdināšanas vietas atklāšanai. "Patlaban veicam sagatavošanās un izpētes darbu, apzinot Imantas iedzīvotāju paradumus un vēlmes, lai spētu savu konceptu pēc iespējas labāk pielāgot tieši viņu ikdienas solim. Plašāku informāciju par jauno restorānu sniegsim, tuvojoties tā atklāšanai," sacīja Ķirsons.

Savukārt tirdzniecības centra Damme pārstāve Līga Cauna aģentūrai LETA norādīja, ka drīzumā plānots paplašināt centru, jaunpiebūvētajā platībā izvietojot Lido ēdināšanas vietu. Taču plašāku informāciju centra pārstāvji sniegšot pirms piebūves atklāšanas.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada laikā Lido atvēra piecas jaunas ēdināšanas vietas, tostarp divas tika atvērtas Latvijā, divas - Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, bet viena - Tallinā, Igaunijā.

2015.gadā Lido apgrozījums pieauga par 1,8% un sasniedza 33,759 miljonus eiro, kā arī kompānija guva peļņu 1,237 miljonu eiro apmērā pretstatā 888 957 eiro zaudējumiem 2014.gadā, liecina Firmas.lv dati. Savukārt Lido koncerna apgrozījums 2015.gadā bija 38,227 miljoni eiro, kas ir par 9,5% vairāk nekā 2014.gadā, bet grupas peļņa bija 1,877 miljoni eiro pretstatā 949 755 eiro zaudējumiem gadu iepriekš.

Lido grupā ietilpst 12 ēdināšanas vietas un trīs veikali Rīgā, trīs bistro Tallinā, divi restorāni Ķirsons un ražotne Berlīnē, gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, kā arī konditoreja Rīgā.

Uzņēmums dibināts 1991.gadā. Tā pamatkapitāls ir 992 427,70 eiro. Uzņēmuma dibinātājs, ilggadējais īpašnieks un vadītājs Gunārs Ķirsons patlaban ieņem Lido padomes priekšsēdētāja amatu.

Top komentāri

Trollis JT
T
Vēlu Ķirsonam veiksmi.
pat
p
reklāmas bildē ēdiens izskatās pretīgi.
mc
m
Vai prusaki ēdienkartē būs?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas