Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pirms Akmens tilta varētu izvietot brīdinošo konsoli smagajiem

Tuvāko divu gadu laikā pirms Akmens tilta varētu izvietot brīdinošo konsoli, lai efektīvāk novērstu kravas automašīnu iesprūšanu zem tilta.Kā aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante, šīs ieceres īstenošanas process nav vienkāršs, jo Akmens tilts atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā.

Lai ieceri īstenotu, sākotnēji būs jāveic projektēšanas darbi, skaidroja departamenta pārstāve.Pašlaik departamentā jau ir pārrunāta šāda iecere, taču tās īstenošana varētu notikt ne ātrāk kā tuvāko divu gadu laikā, pastāstīja Dimante.Viņa arī norādīja, ka pašreiz jau laikus pirms Akmens tilta ir izvietotas lielizmēra zīmes par automašīnu atļauto augstumu, šķērsojot tiltu. Tomēr ik pa laikam notiek negadījumi, kad, nepamanot vai neievērojot šīs zīmes, smagās automašīnas iesprūst zem tilta, bloķējot satiksmi.Kā ziņots, pēdējoreiz šāds atgadījums notika šonedēļ, 16.novembrī, kad zem Akmens tilta, 11.novembra krastmalā, bija iesprūdusi smagā automašīna Iveco, uz vairākām stundām pilnībā bloķējot satiksmi. Rīgas domes Satiksmes departamentā aģentūrai LETA pastāstīja, ka negadījums noticis, jo autovadītājs nav ievērojis ceļa zīmi par atļauto automašīnas augstumu. Šis nav pirmais šāda veida atgadījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas