Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Otrdien Daugavas labajā krastā nebūs karstais ūdens

Rīgas siltumapgādes uzņēmums Rīgas siltums otrdien, 1.jūlijā, no plkst.7.00 līdz plkst.24.00 veiks Rīgas pilsētas Daugavas labā krasta siltumtīklu hidraulisko pārbaudi. Visiem siltumenerģijas patērētājiem jābūt atslēgtiem no siltumtīkliem, tādējādi iedzīvotājiem, kas dzīvo Vecrīgā, Rīgas centrā, Ķengaragā, Dārzciemā, Dreiliņos, Pļavniekos, Purvciemā, Mežciemā, Teikā, Juglā, Čiekurkalnā, Sarkandaugavā un Mežaparkā, nebūs pieejams karstais ūdens, portālam Diena.lv pavēstīja Rīgas siltuma pārstāve Jana Roze. 

Kartā ūdens temperatūra pakāpeniski pazemināsies jau pirmdienas, 30.jūnija, vakarā. Lielākā daļa namu karsto ūdeni saņems trešdienas rītā, bet, ja atsevišķi siltumtīklu posmi pārbaudi neizturēs, iespējami karstā ūdens piegādes pārtraukumi līdz bojājumu novēršanai.

Rīgas siltums lūdz iedzīvotājus nekavējoties ziņot par hidrauliskās pārbaudes laikā novērotajām ūdens noplūdēm siltumtīklos pa bezmaksas diennakts Klientu palīdzības dienesta tālruni 80000090.

Roze informē, ka vasaras laikā plānotas hidrauliskās pārbaudes arī citās centralizētās siltumapgādes zonās, par iespējamiem karstā ūdens pārtraukumiem uzņēmums ziņos atsevišķi. 

Hidrauliskās pārbaudes ir visefektīvākā metode, lai pārliecinātos par siltumtīklu drošību, tādējādi, samazinot apkures sezonā iespējamo siltumtīklu defektu skaitu. To laikā katru siltumtīklu posmu izmēģina ar paaugstinātu spiedienu. Hidraulisko pārbaužu laikā tiek kontrolēts cauruļvadu, armatūras, savienojuma atloku un kompensatoru blīvums. 

Rīgas siltums ir viens no galvenajiem siltumenerģijas piegādātājiem Rīgā. Tas veic siltumenerģijas ražošanu, pārvadi un realizāciju, kā arī nodrošina siltumenerģijas lietotāju ēku iekšējās siltumapgādes sistēmu tehnisko apkopi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas