Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Naktī uz svētdienu Rīgā prognozē sniegputeni

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, naktī uz svētdienu Rīgā gaidāms spēcīgs vējš un sniegputenis.

Satiksmes departamenta speciālisti vērš transportlīdzekļu vadītāju uzmanību, ka braukšanas apstākļi galvaspilsētā varētu būt apgrūtināti, redzamība ierobežota un satiksme pilsētas ielās var būt lēnāka.

Šobrīd tiltu un satiksmes pārvadu uzturētāji uzsākuši brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem, jo sala apstākļos uz brauktuvēm, kas atrodas tuvu ūdenstilpnēm, pastiprināti veidojas tā saucamais melnais ledus.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai līdz ar snigšanas sākumu un apledojuma veidošanos nekavējoties uzsāktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Kā ziņots, tikai intensīvas snigšanas apstākļos autovadītāji var izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, uzrādot transportlīdzekļu reģistrācijas apliecību. Par iespēju autovadītājiem izmantot sabiedrisko transportu bez maksas Satiksmes departaments informēs atsevišķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas