Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Mājokļu un vides departamenta izveidošanas rezultātā darbu zaudēs 112 cilvēki

Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta izveidošanas rezultātā darbu zaudēs 112 cilvēki, aģentūrai LETA pastāstīja Komunālā departamenta direktora pienākumu izpildītājs Anatolijs Aļeksejenko (LPP/LC).

Mājokļu un vides departaments izveidots, Komunālajam departamentam pievienojot vairākas Vides departamenta struktūrvienības un pašvaldības aģentūru "Rīgas mājoklis". Jaunizveidotā departamenta nolikums stājas spēkā no rītdienas, 1.oktobra.

Pēc veiktajām reorganizācijām jaunajā departamentā būs 131 darbinieks, bet no darba tiks atbrīvoti 112 cilvēki, norādīja Aļeksejenko.

Pēc Aļeksejenko teiktā, Komunālajā departamentā strādāja 156 darbinieki, "Rīgas mājoklī" - 25, bet Vides departamenta struktūrvienībās, kas tiks pievienotas Komunālajam departamentam, - vairāk nekā 70 cilvēku.

Lai varētu labāk izvērtēt, kurus darbiniekus atlaist un kurus atstāt, tika rīkots konkurss 89 amata vietām departamenta struktūrvienībās, bet saglabātas nemainīgas 42 amata vietas. "Tas ir iekšējs konkurss, lai amatos tiktu iecelti profesionālākie darbinieki no visām trim struktūrvienībām. Konkurss publicēts tikai departamenta mājaslapā, lai sašaurinātu kandidātu loku un darbu vispirms varētu iegūt esošo struktūrvienību darbinieki. Tomēr, ja kādai vietai neatradīsim piemērotu kandidātu, sludināsim nākamo konkursu, kas būs plašāks," iepriekš skaidroja Aļeksejenko.

Konkursa rezultātā jaunajam departamentam piesaistīti darbinieki no dažādām pašvaldības struktūrvienībām, arī vairāki cilvēki "no malas".

LETA jau ziņoja, ka šā gada jūlijā par Komunālā departamenta direktora pienākumu izpildītāju tika iecelts Aļeksejenko, kurš kopš 2002.gada oktobra vadīja aģentūru "Rīgas mājoklis".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas