Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Elizabetes ielā satiksmes negadījumā uz jumta apgāzusies automašīna

Rīgas centrā piektdien satiksmes negadījuma rezultātā uz jumta apgāzusies automašīna, taču negadījumā nav cietušo, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Ap plkst.7.30 Elizabetes ielā, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, kāda automašīnas "Volkswagen" vadītāja, iespējams, brauca pretēji braukšanas virzienam un uzbrauca stāvošai automašīnai bojājot to, kā rezultātā "Volkswagen" apgāzās. LETA novēroja, ka uz jumta apgāzusies uzņēmuma CityBee koplietošanas automašīna.

Policija turpina skaidrot precīzus negadījuma apstākļus.

Uzņēmums CityBee ir apstiprinājis, ka viens no viņu auto ir cietis avārijā. 

"Mēs varam apstiprināt, ka viens no mūsu VW T-cross transportlīdzekļiem cieta avārijā šīs nedēļas piektdienas (9. septembra) rītā, Rīgas centrā. Mūs patiesi sarūgtina šis notikums, taču šobrīd pats svarīgākais, ka neviens nav nopietni cietis. Mēs iestājamies par atbildīgu un drošu braukšanu un esam pateicīgi lielākajai daļai mūsu klientu, kuri ir atbildīgi autovadītāji un ievēro ceļu satiksmes noteikumus. Viņi rūpējas par savu un citu satiksmes dalībnieku drošību un veselību," medijiem skaidrojis CityBee reģionālais vadītājs Kristofs Hegedess. 

CityBee pārstāvis norāda, ka lietotāja profils, kas tika izmantots šī transportlīdzekļa rezervēšanai ticis bloķēts uzreiz pēc negadījuma un uzņēmums jau ir sazinājies ar lietotāja profila īpašnieku, lai noskaidrotu apstākļus pie kādiem notikusi avārija. 

"Mēs nevaram komentēt negadījuma apstākļus. Mēs pilnībā sadarbojamies ar policiju un sniedzam visu nepieciešamo informāciju, kas viņiem varētu būt nepieciešama izmeklēšanai. Tā kā izmeklēšana joprojām turpinās, mēs šobrīd nevaram nosaukt patiesos zaudējumu apmērus. Taču tas, kas ir skaidrs, ka šai automašīnai ir nopietni bojājumi un tā vairs nepiedalīsies ceļu satiksmē," pauž Hegedess. 

Saskaņā ar uzņēmuma noteikumiem, tikai CityBee reģistrētais lietotājs var izmantot  pakalpojumus. Ir kategoriski aizliegts dalīties ar savu profilu ar citiem.Hegedess uzsver, ka "CityBee  politika aizliedz braukt bez transportlīdzekļu vadīšanas atļaujas, kā arī alkohola vai citu vielu ietekmē".

"Mēs šajos jautājumos esam ļoti stingri un nepieļaujam izņēmumus. Jebkurš lietotājs, kuram konstatēta dalīšanās ar savu profilu ar citiem, transportlīdzekļa vadīšana reibumā vai bez autovadīšanas tiesībām, par šādu rīcību saņem bargu naudas sodu līdz 2000 EUR, kā arī tam tiks bloķēts konts un būs jāatlīdzina visi materiāli zaudējumi, kas nodarīti mums un trešajām personām. Gala summa var sasniegt vairākus desmitus tūkstošus eiro," norāda CityBee pārstāvis. 

Ziņa papildināta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas