Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Rīgas gaismai piešķir papildu pusmiljonu; 200 tūkstošus tērēs Ziemassvētku rotājumiem

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja šodien atbalstīja teju 500 000 eiro piešķiršanu Rīgas pašvaldības aģentūrai Rīgas gaisma, no kuriem vairāk nekā 200 000 eiro plānots izmantot Ziemassvētku rotājumu iegādei.

Rīgas gaisma lūdza budžeta papildinājumu par kopējo summu 477 253 eiro. 216 677 eiro paredzēts novirzīt Ziemassvētku rotājumu iegādei, uzstādīšanai un demontāžai, 197 756 eiro - maksai par ielu apgaismojumam patērēto elektroenerģiju, bet 62 820 eiro - jauna kravas pašizkrāvēja iegādei.

Dažus komitejas deputātus mulsināja paredzētā finansējuma apjoms rotājumu iegādei un uzstādīšanai. Opozīcijas deputāti Vilnis Ķirsis (Vienotība) un Juta Strīķe (Jaunā konservatīvā partija) norādīja, ka, kamēr rotājumu iegāde noteikta kā prioritārs pasākums, vairāk nekā 50 kilometri Rīgas ielu joprojām nav apgaismoti.

Deputāti rosināja atsevišķi balsot par finansējuma piešķiršanu šim mērķim, ko pārējie komitejas pārstāvji arī atbalstīja.

Neraugoties uz to - Rīgas gaisma lūgums piešķirt visu sākotnēji lūgto finansējumu un novirzīt šo lēmumu izskatīšanā Finanšu departamentā tika atbalstīts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas