Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Zemes stundā Latvijas dzelceļš izslēgs zilo tilta apgaismojumu Rīgā

A/s Latvijas dzelzceļš (LDz) 27.martā piedalīsies Zemes stundā, Rīgā izslēdzot dzelzceļa tilta zilo nakts apgaismojumu uz vienu stundu, informē _LDz _pārstāvji.

Pasaules Dabas fonda rīkotajā akcijā Zemes stunda pieadalīsies arī daudzi citi uzņēmumi un pasaules pilsētas, lai pievērstu uzmanību klimata pārmaiņām, aicinātu sabiedrību taupīit elektroenerģiju un atbalstīt dabai draudzīgos enerģijas izmantošanas veidus.

“Mēs kā uzņēmums, kas pārstāv vienu no videi draudzīgākajiem mūsdienu transporta veidiem, atsaucamies šai akcijai un ceram, ka mums sekos arī citi. Tāpat ceram, ka šī akcija mudinās ikvienu pārdomāt enerģijas patēriņu un izvēlēties ekonomiskākos un videi draudzīgākos risinājumus,” norāda LDz valdes priekšsēdētājs Uģis Magonis.

2008.gadā LDz tilta nakts apgaisomojums Starptautiskajā pilsētu apgaismojuma asociācijas LUCI konkursā tika atzīts par otro labāko pilsētvides gaismas projektu pasaulē, vēsta LDz sabiedrisko attiecību daļa.

Pasaules Zemes stunda tikts atzīmēta 27.martā plkst. 20.30, kad ikviens uz stundu var izslēgt apsaimojumu, lai simboliski parādītu savu nostāju pret klimata izmaiņām. Pērn akcijā piedalijās simtiem miljonu cilvēku no 3900 pilsētām 88 valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas