Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Sociālo un darba lietu komisiju vadīs Barča

Saeimas Sociālo un darba lietu komisiju turpinās vadīt Aija Barča (Zaļo un Zemnieku savienība), ceturtdien nolemts komisijas pirmajā sēdē. 

Priekšsēdētāja biedra amatā ievēlēta Ilze Viņķele (Vienotība), komisijas sekretāre būs Inita Bišofa (Zatlera Reformu partija).

Komisijā strādās arī deputāti Andris Bērziņš (ZZS), Andris Buiķis (Vienotība), Gunārs Igaunis (ZRP), Andrejs Klementjevs (SC), Inese Laizāne (VL-TB/LNNK), Vitālijs Orlovs (SC), Elīna Siliņa un Igors Zujevs (SC). 

Sociālo un darba lietu komisijas dienas kārtībā ir tādi jautājumi kā darba tiesības, nodarbinātības tendences un bezdarbs, pensijas un pabalsti, ģimenes ārsti un slimnīcas, farmācija un sabiedrības veselība, sociālā palīdzība un sociālie pakalpojumi, situācija pansionātos un aprūpes centros, sociālā budžeta izlietojums. Tās pārziņā ir gan sociālās un veselības jomas likumprojekti, gan nozares ministriju un aģentūru darba pārraudzība. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas