Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Portāla veidotāji sola Šleseram asaras un nosūta dokumentus Kalnmeieram

Ceturtdien jaunā portāla pietiek.com veidotāji viņu rīcībā esošos dokumentus par pērngada pavasarī parakstīto aviokompānijas _airBaltic _akcionāru sadarbības līgumu nosūtījuši ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram, aicinot sākt kriminālprocesu, informē portāla veidotāji.

Jau ziņots, ka piektdien topošais portāls pietiek.com iecerējis sabiedrībai atklāt LPP/LC līdera Aināra Šlesera parakstīto aviokompānijas airBaltic akcionāru sadarbības līgumu. Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) pagājušajā nedēļā ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram lūdza sniegt vērtējumu bijušā satiksmes ministra Ainara Šlesera (LPP/LC) pērngada 4.martā noslēgtā valsts un SIA Baltijas aviācijas sistēmas akcionāru sadarbības līguma atbilstībai valsts interesēm.

«Tā laika satiksmes ministra parakstītais akcionāru sadarbības līgums būtiski ierobežo valsts kā vairākuma akcionāra iespējas pārvaldīt sev piederošās daļas uzņēmumā un rada nepamatoti plašas pilnvaras mazākuma akcionāram,» ģenerālprokuroram nosūtītajā vēstulē uzsver V.Dombrovskis.

Portāls vēsta, ka šajā laikā esot no lasītājiem saņēmis jaunus dokumentus par šo darījumu, un šie dokumenti, «ko tāpat esam nolēmuši rīt publiskot portālā, uzskatāmi parādīs, kādus labumus un priekšrocības - nevis kāda cita amatpersona pirms tam vai pēc tam, bet tieši Ainārs Šlesers sniedzis aviokompānijas airBaltic privātakcionāram», vēsta portāla veidotāji.

Portāla veidotāji dokumentus nosūtījuši ģenerālprokuroram, aicinot sākt kriminālprocesu par jaunatklātajiem faktiem, kas izriet no līdz šim sabiedrībai slēptajiem dokumentiem.

Dokumentu parakstītājam portāls ierosina jau «šodien sākt gatavoties jaunai raudāšanai un apgalvojumiem, ka par šādiem dokumentiem viņš neko nav zinājis».

Kā jau ziņots, portāla pietiek.com veidotāju pulkā ir arī bijuši Dienas žurnāliste Baiba Rulle. Sociālajā tīklā Twitter portālu pārstāv arī bijusī laikrakstu Neatkarīgā un Dienas Bizness žurnāliste Agnese Margēviča. Savukārt aģentūra LETA vēsta, ka domēns pietiek.com šā gada 16.augustā reģistrēts Īslandes galvaspilsētā Reikjavīkā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas