Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Neo no 4ATA publicē vēl viena uzņēmuma algas, visticamāk, "Rīgas Siltuma"

Sestdien persona ar segvārdu Neo sociālajā tīklā _Twitter _ievietojis saiti, kur publicēti 4. Atmodas tautas armijas no Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS) iegūtie dati par Rīgas pašvaldības uzņēmuma Rīgas Siltums atalgojumu. Atšķirībā no iepriekš publicētā iespējamā algu saraksta Rīgas Satiksmē, šoreiz pie mēnešiem publicēti izmantotie EDS dokumentu numuri, lai nostiprinātu ticību datu patiesībai.

Neo ieraksts Twitter parādījās sestdien pēcpusdienā. Publicētais saraksts ar algām ievietots organizācijas Stashbox mājas lapā. Stashbox piedāvā anonīmu failu ievietošanu un uzturēšanu savā informācijas sistēmā. Par saturu ir atbildīgi informācijas ievietotāji, norādīts mājas lapā.

Ierakstā Neo raksta, ka Rīgas Siltums izskatās labāk par Rīgas Satiksmi, "taču 2009-03 vadība rīkojās netaisnīgi". Saskaņā ar publicēto sarakstu, minētajā uzņēmumā kādai personai pērn martā izmaksāti 16 000 latu, tāpat divas personas saņēmušas 12 000 latu, bet vienai personai atalgojums bijis 13 050 latu.

Publicētajā sarakstā salīdzinājumā ar iepriekš publicēto šoreiz dati papildināti ar izmantoto EDS dokumenta numuriem. "Tas tāpēc, lai nebūtu nedēļu jāskaidro, vai dati īsti vai nē," skaidro datu publicētāji

Līdzīgi kā iepriekš viņi norāda, ka no skaitļiem nedrīkst izdarīt pārdrošus secinājumus un jāprasa iestādes komentārs, jo "dažreiz dusmīga taisnošanās un bezjēdzīgas liegšanās skatītājiem sniedz papildus pozitīvas emocijas :) ".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas