Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis
Deputāts pēc ilgstošas prombūtnes nolēmis atstāt Saeimu un atkal strādāt Jūrmalas domē

Mežeckis atgriežas uz vēlēšanu kampaņu

Saeimas deputāts Romāns Mežeckis (No sirds Latvijai) aktivizējas pirms katrām vēlēšanām. Veselības problēmu dēļ viņš pusgadu nebija piedalījies parlamenta darbā un atgriezās Saeimā tikai martā. Taču mēnesi vēlāk politiķis jau izšķīrās to atkal pamest un kandidēt Jūrmalas domes vēlēšanās no Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) saraksta, kura līderis ir bijušais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS). Ar viņu kopā no ZZS saraksta Mežeckis jau startēja Jūrmalas domes vēlēšanās arī 2013. gadā un tika ievēlēts, otrdien lasāms laikrakstā Diena.

Tāpat kā toreiz, arī tagad politiķa galvenais uzdevums varētu būt priekšvēlēšanu kampaņas veidošana.
To Mežeckis Dienai nenoliedza un pat uzsvēra, ka visas viņa sev un citiem veidotās kampaņas ir bijušas veiksmīgas. Jāatgādina arī par viņa aktīvu līdzdalību savas bijušās dzīvesbiedres – Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Ivetas Grigules – kampaņas veidošanā. Tagad Mežeckis uzsvēra, ka viņa iesaiste kampaņās galvenokārt nozīmē atbildēt par to saturisko pusi.

"To organizēšana man nav pašmērķis, bet es tās māku veidot gan sev, gan citiem," lepojās Mežeckis.

Viņš apgalvoja, ka esot ar mierīgu prātu atstājis Jūrmalu un 2014. gadā kandidējis Saeimas vēlēšanās, jo pilsēta esot bijusi uz attīstības ceļa. Taču tagad viņš redzot, ka "virzība uz jauno Jūrmalu ir piebremzējusies, un tāpēc man ir jāatgriežas". 

No sirds Latvijai līdere Inguna Sudraba Dienai apstiprināja, ka Mežecka kandidēšana Jūrmalā no ZZS saraksta esot saskaņota ar partiju, jo tai sava saraksta šajā pašvaldībā nebūšot. Jāatgādina, ka, nenostrādājot pilnu pilnvaru termiņu pašvaldībā, būdams Jūrmalas domes priekšsēža vietnieks, Mežeckis 2014. gadā nolēma startēt Saeimas vēlēšanās partijas No sirds Latvijai sarakstā, lai gan nebija un joprojām nav tās biedrs. Taču viņam bija diezgan liela loma tās priekšvēlēšanu kampaņas rīkošanā pirms 12. Saeimas vēlēšanām. Iespējams, deputāta iesaistīšanās šajā kampaņā palīdzēja partijai iekļūt Saeimā.

Visu rakstu lasiet laikraksta Diena otrdienas, 25.aprīļa, numurā!

Top komentāri

Ft
F
Latvijas īstā seja.Šādi tipi ir sagrābuši varu un nesodīti shēmo.
Dzērājs, zaglis, izspiedējs
D
Mežecka dzīvesdraugs Truksnis ir sašmucējies un pārāk nodzēries, lai varētu noturēties postenī vēl pilnus 4 gadus, bet izlaist Jūrmalas otkatu āderi ārpus ģimenes nedrīkst. Tādēļ balotēšanās ir ļoti loģisks un saprotams solis.
otkati un dārgas vēlēšanu kampaņas
o
Mežeckis izceļas ar ļoti dārgām priekšvēlēšanu kampaņas, kurām nauda nenormālos apmēros tiek grābta otkatos no Jūrmalas domes iepirkumiem un par miljonāriem sniegtiem pakalpojumiem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas