Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

LRA pieprasa Reiznieces-Ozolas un Reira demisiju

_Latvijas Reģionu Apvienības) (LRA) Saeimas frakcijas deputāti savākuši 10 Saeimas deputātu parakstus, lai pieprasītu finanšu ministres Danas Reiznieces-Ozolas (ZZS) un labklājības ministra Jāņa Reira (Vienotība) demisiju.

Kā norāda LRA Saeimas frakcijas vadītājs Mārtiņš Bondars: “Beidzot kādam ir jāuzņemas atbildība par esošo haosu nodokļu jomā, par pirmsvēlēšanu solījumu nepildīšanu, kā arī par Latvijas uzņēmēju konkurētspējas mazināšanu un jo īpaši par mazo uzņēmēju darbības destabilizāciju.”

Saeimas deputāti pieprasa arī bijušā finanšu ministra Jāņa Reira demisiju, ņemot vērā, ka jau iepriekšējās valdības laikā tika pieņemti lēmumi, kas bija pretrunā ar Latvijas iedzīvotāju interesēm un iepriekš solīto.

Jau vēstīts, ka pēdējo nedēļu laikā gan sabiedrības, gan opozīcijas deputātu neapmierinātību izraisījusi valdības darbs ar mikrouzņēmuma nodokļu likmēm un deputātu kvotu piešķiršanu. Prezidents trešdien pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS) sacīja, ka pašreizējo situāciju var salīdzināt ar "kārtīgu putru". Vējonis atzina, ka viņam nav pieņemams veids, kā pēdējā brīdī norisinās diskusijas par likumu izmaiņām, tā vietā, lai problēmas tiktu atrisinātas laicīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas