Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Latvijas advokatūras 90.gadadienā advokāti sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas

Par godu Latvijas Advokatūras 90. gadadienai šī gada 15.-16. martā visā Latvijā advokāti sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas, portālu Diena.lv informēja SIA AGD Grupa pārstāvis Uģis Firsts.

Ar advokātu sarakstu, kuri sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas š.g. 15.martā un 16.martā, iespējams iepazīties Latvijas Zvērinātu advokātu padomes mājaslapā www.advokatura.lv, sadaļā konsultācijas. Konsultācijām iepriekš jāpiesakās pie attiecīgā advokāta, norādīja U.Firsts.

1921.gada 19.marts bija diena, kad tika sasaukta un atklāta pirmā zvērinātu advokātu kopsapulce, kurā ievēlēja Latvijas Zvērinātu advokātu padomi un pirmo Latvijas Zvērinātu advokātu padomes priekšsēdētāju Gustavu Zemgalu.

Pērn 19. martā pirmo reizi tika svinēta Advokatūras diena, kuras ietvaros pasākuma dalībnieki iepazinās ar zvērināta advokāta amata un kolēģijas izveides vēsturi, izteica viedokļus par šodienas prioritātēm, kā arī tika godināti zvērināti advokāti, kuri advokāta profesijā nostrādājuši ilgāk par 40 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas