Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Ķirsis priekšvēlēšanu kampaņā izmantos arī humoru

Priekšvēlēšanu laikā politiskā cīņa bieži vien iegūst pārāk nopietnu nokrāsu, tāpēc politiķiem dažkārt ir jābūt drosmīgiem un jāprot paskatīties uz sevi arī no malas, nebaidoties šim nolūkam izmantot arī humoru, uzskata Reformu partijas (RP) deputāta amata kandidāts Vilnis Ķirsis, kurš Rīgas sarakstā startēs ar otro numuru.

V.Ķirsis izveidojis logotipu ar ķiršu ogu, kā arī mājaslapu portālā draugiem.lv un twitter kontu @ParKirsi. Viņš norādīja, ka mājaslapā, kura veltīta dažādām viņa politiskajām un sabiedriskajām aktivitātēm, netrūkst asprātīgu elementu. Tā, piemēram, pie raksta, kas veltīts apkures problēmām Rīgā, pievienots attēls no pazīstamās ASV filmas Diktators, ar kuru acīmredzot domāts pašreizējais pilsētas mērs.

Ķirsis cer, ka viņa piemēram izmantot drosmi un atjautību politiskajā cīņā, vienlaikus pasmaidot gan par sevi, gan par konkurentiem, sekos arī citi politiķi kā no Reformu partijas, tā arī citiem politiskiem spēkiem. "Man šķiet, ka tas varētu palīdzēt varu tuvināt sabiedrībai. Sabiedrība ir nogurusi no augstprātības un neizpratnes, ar kuru politiķi bieži vien izturas pret vienkāršiem cilvēkiem vēlēšanu starplaikā. Es domāju, ka ir jāmainās ne tikai retorikai, bet arī tam, kā mēs, politiķi, katrs skatāmies uz sevi ikdienā," saka V.Ķirsis.

Reformu partijas kandidāts atzīst, ka šie nav vienīgie asprātīgie elementi, kas tiks izmantoti viņa priekšvēlēšanu kampaņā. Būšot arī citas aktivitātes, kas ļaus cilvēkiem uzsmaidīt, neskatoties uz spraigo politisko cīņu, kas šobrīd uzņem apgriezienus publiskajā telpā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas