Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Kampars ekonomikas ministra amatā redz Ašeradenu vai Zaķi

Artis Kampars (V) pēc ekonomikas ministra pilnvaru nolikšanas savā vietā no "Vienotības" redz Arvilu Ašeradenu vai Dzintaru Zaķi.

Intervijā biznesa portālam "Nozare.lv" Kampars norādīja, ka būtu priecīgs, ja kāds no partijas biedriem turpinātu viņa iesākto, tomēr partijas piederība neesot svarīgākais aspekts. "Svarīgi ir pabeigt iesāktos darbus," uzsvēra ministrs.

No "Vienotības", pēc Kampara sacītā, labi ekonomikas ministra amata kandidāti ir Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas vadītāja vietnieks Arvils Ašeradens, kurš vairākus gadus bijis AS "Diena" vadītājs un labi orientējoties Skandināvijas ekonomiskajā modelī, kas "Vienotībai" šķiet perspektīvs.

Kampars ir pārliecināts, ka arī "Vienotības" Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis ir piemērots ekonomikas ministra amata kandidāts, jo arī vadījis Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisiju.

Kampars ekonomikas ministra amatā stājās 2009.gada 12.martā, bet šovasar paziņoja, ka nestartēs 11.Saeimas vēlēšanās.

Līdz tam Kampars bijis partijas "Jaunais laiks" deputāts 8. un 9. Saeimā, "Jaunā laika" frakcijas priekšsēdētāja vietnieks. Aktīvi darbojies Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) un Eiropas lietu komisijā. Līdztekus budžeta un finanšu jautājumiem pastiprināti sekojis līdzi arī ar pašvaldību lietām un pilsoniskās sabiedrības attīstību saistītajiem likumpojektiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas