Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

FM sumina savējos ar ziediem un operas solista dziesmām par valsts naudu

Finanšu ministrija (FM) šonedēļ saviem darbiniekiem sarīkojusi svinīgu pasākumu, tam iztērējot 400 nodokļu maksātāju latu, šovakar vēsta LTV raidījums _De facto. _Nauda tērēta "ziediem un dziesmām".

Pasākums notika piektdienas pēcpusdienā. Tas sarīkots nevis FM telpās, bet aizlienētā Zemkopības ministrijas aktu zālē. Stundu ilgajā pasākumā ar atzinības rakstiem un pateicībām apbalvoti finanšu nozarē strādājošie. Pasākumam nolīgts vakara vadītājs, uz galda sagūlušas rozes un vairākas dziesmas sanākušajiem veltīja operas mākslinieks, notikumus atstāstīja raidījumā.

Darbinieku sveikšanā finanšu ministrs Einars Repše (JL) nepiedalījās. Darbiniekiem pateicās ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis, kurš vēl nesen publiski komentēja, ka valsts budžetā situācija nav tā labākā un visticamākais nāksies arī mazināt sociālajām lietām paredzēto naudu, atgādināja De facto.

Valsts sekretārs skaidroja, ka "speciāli nodrošinājis, lai mums nebūtu nekādu papildus izmaksu, lai būtu ministrijas zāle. Mūsu vienīgās izmaksas ir ziedi un dziesma." Jautāts par vakara vadītāju un operas mākslinieku, M.Bičevskis atbildēja izvairīgi, sakot, ka "ir pietiekami nozīmīgs mūsu kopējais sajūtas līmenis un svētku sajūtai 20. gadadienā nelielu dziesmu bija pelnījuši."

Ministrijas pārstāve Baiba Melnace De facto teica, ka par ziediem un operas mākslinieku iztērēti nepilni 400 latu. Vaicāts, vai pasākuma finansēšana par budžeta līdzekļiem nekonfliktē ar ministrijas pieprasīto finanšu disciplīnu, M.Bičevskis teica: "Es tiešām no sirds ceru, ka nē, jo šiem cilvēkiem ir tiešām jāsaprot, ka aiz viņiem ir nozīmīgs atbalsts un viņu pūles tiek novērtētas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas