Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Desmit miljardi sadalīti

2020. gada budžeta apstiprināšanas gaitā liktenīgs izrādījās daļas deputātu priekšlikums saīsināt debašu laiku līdz vienai minūtei. Pēc tā pieņemšanas opozīcijas partijas pameta Saeimas sēžu zāli, līdz ar to tālākā budžeta skatīšana faktiski bija tehnisks balsojums gandrīz bez debatēm, kas ļāva jau vakar pieņemt budžetu.

Top komentāri

solon
s
"Demokrātija" Latvijas Saeimas un MK izpratnē - opozīcija ir tikai traucēklis, likumus var nepildīt (atalgojuma pieaugums medicīnas personālam un pedagogiem). Postaža Latvijā tiks turpināta. OIK afēra rullē! Urā biedri! Visiem ordeņus!
Populistisks un negodīgs
P
Pašiem neaizsargātākajiem - aizbildnībā nodotajiem bāreņiem un citiem bez vecāku gādības pilikušajiem bērniem uzturnauda ir tikai puse no absolūtā minimuma. Uzturnaudas pacelšanai līdz minimālajam līmenim bija nepieciešami 2,5 miljoni. Tos valdība šajos 10 miljardos neatrada.
Ass
A
Lūk jums briva ,demokrātiska un eiropeiska valstele.Interesanti kas vajadzigs cilvēkam lai saprastu ka kaut kas jāmaina lai izdzīvotu un otram lai saprastu kur ir atbildība !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas