Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Cer par spīkeru tomēr vienoties

Ja līdz 13. Saeimas pirmajai sēdei 6. novembrī, kad Saeimas darba uzsākšanai ir nepieciešams ievēlēt tās prezidiju, nebūs panākta vienošanās par nākamo valdības koalīciju, parlamentā var iestāties haoss, Dienai prognozēja pieredzējušais politiķis Ainars Latkovskis (Jaunā Vienotība). Viens no Attīstībai/Par! līderiem Daniels Pavļuts piekrīt, ka "saprašanās ir jāpanāk tuvākajā laikā". Viņš apstiprināja arī to, ka vienlaikus partijas apspriež ideju par Saeimas prezidija paplašināšanu, lai tajā būtu pārstāvētas visas Saeimā ievēlētās partijas.

Top komentāri

Daina
D
Ta butu milziga tragedija un pazemojums latviesu tautai, ja saeimas prezidija turpinatu Seder sis judas izdzimtenis Daudze(ZZS), kurs lobeja Saskanas planu par Krievijas pareizticigas sektas kalendara legalizaciju Latvija. Godigi sakot, butu janomaina ari si bada dzeguze Murniece, jo vina ir ka apkaunojums latviesu tautai. Kops ir atjaunota Latvijas neatkariba labaka saeimas vaditaja ir bijusi Aboltina, kuras bija prasmes korekti vadit so 99 idiotu bandu.
Dens
D
Tikai ne Mūrnieci, viņas izturēšanās un runas veids uzdzen šermuļus, un viņa nav kļuvusi par nopietnu politiķi, bet palikusi NA rupora līmenī
Mīļā Daina
M
Ir tikai viena sieviete valstī, kas bija pieteiekami izglītota, daiļa, erudīta, aristokrātiska un dižciltīga, kas bija cienīga šo amatu ieņemt, un tā bija SOLVITA ĀBOLTIŅA. Mūrniece, ar viņu salīdzinot, ir tikai tāds NOBALTĒTS KAPS, eksaltēta, stulba un bāla lelle. Un - TUKŠA VIETA.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas