Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Augulis: Latvijā ir uzbūvēti arī kvalitatīvi ceļi

Latvijā ir ceļi un ceļu posmi, kas uzbūvēti kvalitatīvi, pat Eiropas līmenī, piektdien laikraksta Autoceļu Avīze Gada balvas pasniegšanas pasākumā ceļu nozares darbiniekiem sacīja satiksmes ministrs Uldis Augulis, portālu Diena.lv informēja ministra padomniece Ināra Pomere.

“Mums ir ceļi un ceļu posmi, kas uzbūvēti kvalitatīvi, ir, es gribētu teikt, Eiropas līmenī. Tāpēc ir apsveicami, ka paši ceļu būvētāji un ceļinieku asociācijas novērtē un arī godina labākos sava amata meistarus un nozares uzņēmumus,” uzrunā sacīja U.Augulis.

Satiksmes ministrs pasākumā pasniedza Gada balvu nominācijā Gada objekts, kuru saņēma uzņēmums Saldus Ceļinieks par autoceļa P124 Ventspils-Kolka posma Lūžņa-Lielirbe rekonstrukciju.

Runājot par situāciju nozarē, U.Augulis uzsvēra, ka ministrija no savas puses ir izdarījusi visu, lai piesaistītu nozarei pēc iespējas lielāku valsts un Eiropas Savienības finansējumu.

“Esam izdarījuši visu iespējamo, lai nodrošinātu jums - Latvijas ceļu būvniecības uzņēmumiem - tādu pasūtījumu, kas gala rezultātā ļautu valstij saņemt iespējami lielāko izremontēto un uzbūvēto ceļu apjomu pēdējo gadu vēsturē. Tas ir kopīgs darbs, kur nepieciešama cieša sadarbība starp valsti kā pasūtītāju no vienas puses un projektētājiem un būvniekiem kā darbu veicējiem no otras puses,” pauda satiksmes ministrs.

Uzrunājot ceļiniekus, ministrs atgādināja, ka par valsts ekonomiku, labklājību un arī valsts nākotnes perspektīvām liecina ceļi. Tur, kur ir labi ceļi, attīstītās uzņēmējdarbība, rodas darba vietas, cilvēki iekārto savas dzīvesvietas un domā par nākotni. “Būtībā ceļi nav tikai valsts, bet visas sabiedrības vizītkarte,” teica ministrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas