Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Almunija apsveic Latvijas valdību un cer uz Saeimu budžeta balsojumā

Cerību, ka 1.decembrī budžeta balsojums Saeimā būs pozitīvs, un apsveikumu par Latvijas valdības panākto vienošanos par grozījumiem 2010.gada budžeta likumprojektā šodien izteicis Eiropas Savienības Ekonomikas un monetāro lietu komisārs Hoakins Almunija.

«Es apsveicu Latvijas valdības panākto vienošanos par grozījumiem 2010.gada budžeta likumprojektā un ceru, ka 1.decembra budžeta balsojums Saeimā būs pozitīvs. 2010.gada budžeta projekts izpilda mērķi nodrošināt fiskālo konsolidāciju 500 miljonu latu apmērā, veicot reformas gan publiskajā sektorā, gan ekonomikā kopumā,» savā apsveikumā norāda ES komisārs.

Viņš arī uzskata, ka valdības veiktie pasākumi ir nozīmīgi, lai stiprinātu starptautiskās sabiedrības uzticību Latvijas iestāžu spējai pārvarēt ekonomiskās krīzes sekas un īstenot pasākumus, par kuriem tika panākta vienošanās ar starptautiskajiem aizdevējiem.

«2010.gada budžeta projekta pieņemšana Saeimā būtu solis ceļā uz finansiālā atbalsta programmā izstrādāto nosacījumu sekmīgu izpildi,» vēsta H.Almunija.

Nākamnedēļ kopīgā vizītē starptautiskie aizdevēji Eiropas Komisijas un Starptautiskā valūtas fonda vadībā sāks programmas nosacījumu izpildes izvērtēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas