Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Agešins: Silovs ir rīkojies kā īsts vīrietis

Jura Silova lēmumu nolikt deputāta mandātu Saskaņas centrs vērtē kā vīrišķīgu. "Viņš ir rīkojies kā īsts vīrietis, lai nemestu ēnu uz frakciju. Tas ir ieteikums visiem politiķiem – pamācīties no Silova," aģentūrai BNS sacīja Valērijs Agešins (SC). Viņaprāt, Silova rīcība parādījusi, ka apvienība reaģē uz sabiedrības norādītajām problēmām.

* Saskaņas centra deputāts Juris Silovs noliks mandātu

Uz jautājumu, vai SC būtu balsojis par J.Silova izdošanu tiesāšanai, apvienības pārstāvis norādīja, ka nebūtu citas izejas. "Taču pārkāpums vēl jāpierāda, un to izlems tikai tiesa,” vienlaicīgi uzsvēra V.Agešins.

Deputāta mandātu nolikušā J.Silova vietā Saeimā nāks Viktors Jakovļevs. "Esam ar viņu sazinājušies, un viņš ir piekritis," teica V.Agešins.

Jaunais Saeimas deputāts V.Jakovļevs dzimis 1963.gadā un dzīvo Stopiņu novadā. Pēc tautības viņš ir krievs, savu latviešu valodas prasmi viņš novērtējis ar atzīmi – labi, liecina V.Jakovļeva Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtie dati.

Pēc izglītības V.Jakovļevs ir inženieris celtnieks un pēdējā laikā strādājis par būvdarbu vadītāju. Viņš ir arī kapitāldaļu turētājs divos uzņēmumos.

9.Saeimas laikā V.Jakovļevs bija deputāta palīgs, liecina mandātu ieguvušā deputāta CV. Viņš ievēlēts arī Stopiņu novada domē.

Jau ziņots, ka J.Silovs otrdien paziņoja par mandāta nolikšanu.

TV3 raidījums "Nekā personīga" nedēļas nogalē ziņoja, ka J.Silovs apsūdzēts krāpšanā lielā apmērā. Raidījums vēstīja, ka blēdība pastrādāta laikā, kad J.Silovs pildīja Garkalnes novada domes priekšsēdētāja pienākumus. Iespējams, amatpersona reibuma stāvoklī ar dienesta automašīnu ietriecās kokā. J.Silovs policijai stāstīja, ka pie stūres bijusi sieva, tādējādi tika saņemta apdrošināšanas atlīdzība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas