Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Vienotība domes sēdē pārrunājusi arī partijas iekšējo situāciju

Partija Vienotība domes sēdes slēgtajā daļā diskutēja ne tikai par partijas iekšējo situāciju, bet arī par starptautisko un iekšpolitisko situāciju, kā arī valdības darbu.Kā aģentūrai LETA pastāstīja domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, šajā domes sēdes sadaļā vairs nebija diskusiju par gaidāmo ārkārtas kongresu un iespējamiem kandidātiem partijas priekšsēdētāja amatā.

Viņš pauda, ka debates bija korektas, notika atklāta, brīva diskusija, tomēr konkrētas tēmas un runātājus viņš nenosauca.Rozenbergs arī sacīja, ka debatētāju vidū nevaldīja emocionāls sakāpinājums, kā arī apspriestās tēmas bijušas ļoti dažādas.Kā ziņots, Vienotība šodien pulcējās domes sēdē, kurā diskutēja par valdības darba prioritātēm un arī jūnijā gaidāmo partijas kongresu.Partijas līdere Solvita Āboltiņa šodien žurnālistiem pauda, ka uz partijas priekšsēdētāja amatu un valdes locekļu vietām būs pietiekami aktīvs kandidātu pieteikšanās process. Viņa arī piebilda, ka ir pietiekami skaidrs nodaļu viedoklis par konkrētiem kandidātiem.Vienotības domes sēdes daļā par gaidāmo kongresu 4.jūnijā partijas ģenerālsekretārs Artis Kampars piedāvāja, ka viens no priekšlikumiem būtu pirms partijas ārkārtas kongresa rīkot plašas partijas vadītāja amata kandidātu debates reģionos. Tāpat būtu nepieciešams aktivizēt iekšējo sarunu portālu, kur būtu pieejami arī valdes locekļu profili. Tāpat būtu vajadzīgs valdes locekļu kandidātiem prezentēt savu viedokli klātienē reģionos.Dome atbalstīja šos priekšlikumus.Dome vienojās, ka termiņš kandidātu izvirzīšanai būs līdz 18.aprīlim, sākot no 4.aprīļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas