Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vējš nogāzis Ogres svētku egli

Stiprās vēja brāzmas šovakar apgāzušas svētku egli Ogrē, noskaidroja aģentūra LETA.

Īsi pēc egles apgāšanās to mēģināts uzstādīt atpakaļ, kas arī izdevies.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem lielākajā daļā Latvijas teritorijas šovakar bij pastiprināts vējš. Kurzemē, Vidzemē un Rīgas reģionā izsludināts dzeltenais brīdinājums - meteorologi prognozēja, ka dienas otrajā pusē ziemeļrietumu, rietumu vējš piekrastes rajonos brāzmās pastiprināsies līdz 20-22 metriem sekundē.

Tika prognozēts, ka jaungada nakts sākumā gaidāms lielākoties mākoņains laiks un vietām arī nokrišņi - lietus, slapjš sniegs, austrumos arī sniegs. Bet, pastiprinoties augsta spiediena atzara ietekmei, debesis pakāpeniski skaidrosies. Nakts sākumā pūtīs mērens līdz mēreni stiprs ziemeļrietumu vējš, brāzmās līdz 15-17 metriem sekundē, vietām piekrastē līdz 20 metriem sekundē. Savukārt nakts vidū vējš iegriezīsies no rietumiem un pierims. Termometra stabiņš naktī noslīdēs līdz +1…-4 grādiem, bet piekrastē - līdz 0...+4 grādiem.

Rīgā naktī debesis skaidrosies un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, nakts sākumā brāzmās līdz 20 metriem sekundē, bet nakts otrajā pusē vējš iegriezīsies no rietumiem, dienvidrietumiem un pierims. Minimālā gaisa temperatūra gaidāma ap nulli grādu pēc Celsija skalas.

Top komentāri

Helman's majonēze
H
Interesanti cik pašvaldībai izmaksāja tas egles rotājums?
mg
m
Kas ta nu, Ogrē arī beidzot iepūtis pārmaiņu vējš tāpat kā Ventspilī un džipotais invalīds ar krievu izcelsmes Floridas pediatru izrakstītām slimības lapām beidzot tiks aizvākts?
re
r
Helmanis-Geļamns pat egli nemāk uzstādīt, jo viņa darbinieki prot tikai krieviski necenzēti lamāties:))))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas