Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Sliktākie braukšanas apstākļi ceturtdienas rītā ir Vidzemē

Šorīt braukšanu daudzviet apgrūtina apledojums - vissliktākie braukšanas apstākļi ir valsts centrālajā daļā un Vidzemē, liecina VAS Latvijas Valsts ceļi informācija. Ceļu kaisīšanas darbos iesaistītas 111 tehnikas vienības.

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti šādos ceļa posmos:

Ainažu virzienā no Berģiem – Bīriņu pagriezienam; Siguldas virzienā no Rīgas – Raunas pagriezienam un no Virešiem - Veclaicenei; Valmieras virzienā no Murjāņiem – Valmierai; Rīgas apvedceļš visa posma garumā; Daugavpils virzienā no Rīgas – Nīcgalei un no Krāslavas – Pāterniekiem; Bauskas virzienā no Rīgas – Iecavai; Jelgavas virzienā visa posma garumā; Liepājas virzienā no Rīgas – Kalnciemam; Ventspils virzienā no Rīgas - Kūdrai un no Tukuma – Usmai; Terehovas virzienā no Jēkabpils – Varakļāniem un no Ludzas – Terehovai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Cēsu, Dobeles, Jēkabpils, Krāslavas, Liepājas, Ludzas, Ogres, Talsu, Tukuma, Valkas un Valmieras apkārtnē.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā valsts austrumos pa laikam gaidāmi nokrišņi: pārsvarā slapjš sniegs, sniegs. Vietām nokrišņi būs stipri.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, LVC aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

Autobraucēji ir aicināti ziņot par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem, ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem VAS Latvijas Valsts ceļi pa diennakts tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma Twitter un Facebook kontos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas