Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Jēkabpils aizsargdambja bojātajās uzbēruma vietās noņem ledus masu

Šonedēļ Jēkabpilī Daugavas aizsargdambja bojātajās uzbēruma vietās tiek noņemta sablīvētā ledus masa, lai varētu apsekot nogāzi, uzzināts pašvaldībā.

Darbus veic SIA "Ošukalns" un SIA "LV Roads". Pēc apsekošanas tiks meklēti piemērotākie inženiertehniskie risinājumi aizsargdambja pagaidu nostiprināšanai.

Turpinās arī aizsargdambja remonts un stiprināšana, lai uzlabotu tā noturību pret pavasara paliem. Bojātās vietas stiprina ar bentonīta māla paklāju un rupjo dolomītu, lai novērstu ūdens caurplūdi caur dambi.

Kā ziņots, pēdējo pāris nedēļu laikā Daugavas ūdens līmenis Jēkabpilī ir krities par vairākiem metriem un iedzīvotāji pašlaik nav apdraudēti, tomēr vēl nedēļas vidū glābēji turpināja ūdens atsūknēšanu no teritorijām, kas applūda janvāra sākumā.

Jēkabpilij vajadzīgs jauns aizsargdambis, bet tā izbūvēšana var prasīt ilgāku laiku. Nākamā palu sezona ir jāsagaida ar pārliecību, ka iedzīvotājiem un pilsētai nekas nedraud, iepriekš aģentūrai LETA sacīja Jēkabpils novada izpilddirektors Uldis Skreivers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas