Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Daugavpilī karantīna saslimšanas ar Covid-19 dēļ noteikta trīs skolu četrām klasēm

Daugavpilī karantīna saslimšanas ar Covid-19 dēļ noteikta trīs skolu četrām klasēm, liecina Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes apkopotā informācija.

Pēc skolēnu ziemas brīvdienām Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde no pilsētas izglītības iestādēm saskaņošanai atkal saņēma rīkojumus par attālinātā mācību procesa noteikšanu. Vairāk bija noteikta individuālā karantīna skolēniem atsevišķās klasēs, bet bija arī gadījumi, kad noteica attālinātas mācības arī daļai klases/grupas, kā arī visai klasei/grupai.

Apkopojot informāciju, redzams, ka pirmdien karantīna visai klasei/grupai noteikta trīs skolu četrām klasēm 1.-6.klašu posmā. Pavisam pilsētas skolās no 1. līdz 12.klasei ir 350 klašu komplekti, līdz ar to redzams, ka karantīna noteikta 1,14% klašu no kopējā klašu komplektu skaita. Tāpat karantīna noteikta arī vienas pirmsskolas vienai grupai.

Savukārt karantīna daļai klases/grupas noteikta divu skolu divām klasēm, proti, 1.-6.klašu posmā vienas skolas vienai klasei un arī 10.-12.klašu posmā vienas skolas vienai klasei, kā arī trīs pirmsskolu četrām grupām.

Libānā.

Libānā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas