Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Braukšanas apstākļi apgrūtināti visā Latvijā

Pirmdienas rītā sniega un apledojuma dēļ braukšanas apstākļi ir apgrūtināti uz visiem valsts galvenajiem autoceļiem, izņemot vien atsevišķus posmus, liecina Latvijas Valsts ceļu (LVC) operatīvā informācija.

Apmierinoši braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem šobrīd ir Daugavpils virzienā no Pļaviņām līdz Nīcgalei un no Daugavpils līdz Pāterniekiem, kā arī Terehovas virzienā no Jēkabpils līdz Varakļāniem, Liepājas virzienā no Apšupes krustojuma līdz Liepājai un Ventspils virzienā no Strazdes līdz Ventspilij, informē LVC.

Ar apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem ir jārēķinās arī uz reģionālajiem autoceļiem visā Latvijā, izņemot Jēkabpils un Ventspils apkārtnē.

Sniegotos un slidenos autoceļus šorīt visā Latvijā tīra 224 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Sinoptiķi informē, ka šodien laika apstākļus vēl noteiks aizejoša ciklona ziemeļrietumu mala, līdz ar to valsts lielākajā daļā gaidāmi nelieli nokrišņi - pārsvarā sniegs un slapjš sniegs, vietām ceļi būs slideni.

LETA jau vēstīja, ka aizvadītās brīvdienas uz Latvijas autoceļiem bijušas traģiskas. Svētdien ceļu satiksmes negadījumos gāja bojā divi cilvēki - divgadīga meitene un 1945.gadā dzimusi sieviete, informēja Valsts policijā.

Tāpat autobusa avārijā uz Tallinas šosejas svētdienas vakarā cietuši 20 bērni.

Valsts policija aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī braukt ar automašīnām, kurām ir ziemas riepas. Ja autovadītājam nav braukšanas prasmju šādos laikapstākļos, tad labāk pie stūres nesēsties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas