Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Atļauto 70 km/h vietā brauc ar 153 km/h

Sestdien plkst. 17.16 Garkalnes novadā uz autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene) virzienā uz Rīgu pārvietojamais fotoradars fiksējis kārtējo ātrumpārkāpēju, kurš atļauto braukšanas ātrumu pārsniedzis vairāk nekā divas reizes, vēsta Valsts policija.

Šoreiz īpaši steidzīgs bijis kāds automašīnas Mercedes-Benz vadītājs, kurš vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 70 kilometri stundā, traucās ar 153 kilometriem stundā.

Šajā vietā, kur automašīnas vadītājs rupji pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu, ir arī regulējamā gājēju pārēja, uz kuras citkārt varētu atrasties arī kāds gājējs, uzsver policija.

Pārkāpējam par fiksēto epizodi būs jāmaksā 360 eiro naudas sods.

Top komentāri

Hm
H
Pagonko, uzstādi rekordu, samaksā nelielu sodu, un vēl ieliks portāla galvenajā lapā par tevi ziņu. Kāpēc ne? Esi zvaigzne pacanu vidū.
nuss
n
Vācijā nesen pieņēma likumus, ka par sacīkšu organizēšanu(acīmredzami pat ja nepiedalās) 10 gadu cietumsods un vēl citi drakoniski likumi attiecībā uz tiem, kuri domā ka likumi uz tiem neattiecas. Varbūt arī šādus pārkāpējus, kas vairāk nekā 2x pārkāpj likumu vajag likt cietumā - un ja šoferis saka, ka kāds lika braukt ātrāk, tad to arī - kā organizētās noziedzības galveno...
Vilmars7777
Un? Ja atjaunotajā posmā ar 153 km/h (neskaitot gājēju pāreju), tad kas? Ja ceļš ir atjaunots Eiropas (Vācijas) kvalitātē, tad katram autovadītājam savi spēki jāizvērtē pašam. Ir laiks uzņemties atbildību - ceļš atļauj braukt uz 60 vai 160 km/h un atbildēt par nepareizu izvēli, ja kas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas