Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ugunsgrēkā Ludzas novadā gājuši bojā divi cilvēki

Ludzas novadā trešdien ugunsgrēkā gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.15 saņemts izsaukums uz Ludzas novada Istras pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg vienstāva dzīvojamā māja un šķūnis 100 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbu laikā ugunsdzēsēji atrada divus bojāgājušos. 

Vakar ap plkst.12.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Cēsu novada Vaives pagastu, kur trīsstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāvā dzīvoklī dega virtuve 12 kvadrātmetru platībā. No degošā dzīvokļa balkona ugunsdzēsēji izglāba vienu cilvēku, vēl divi cilvēki tika izglābti no trešā stāva balkona, bet vēl divus izglāba, izmantojot glābšanas maskas un izvedot cilvēkus no piedūmotajiem mājokļiem.

Vakarā ap plkst.21.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Valkas ielu Daugavpilī, kur dega divstāvu dzīvojamā māja 324 kvadrātmetru platībā. Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka ēka deg ar atklātu liesmu un tai daļēji iebrucis jumts.

Vakar Rūjienā glābēji no Rūjas upes izcēla bojāgājušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī dienests kopumā saņēma 40 izsaukumus: 19 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 - uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas