Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Traģiska avārija Gārsenē: Naktī iebrauc dīķī un paliek iesprostoti savā auto

Naktī uz trešdienu traģiska avārija notikusi Aknīstes pusē, kur Gārsenes Dzirnavu ezerā, iztriecoties caur tilta margām, iebraukusi automašīna Peugeot. Negadījums noticis laikā starp plkst.3 un 4. No rīta, kad nelaime pamanīta, bijis jau par vēlu - noslīkuši abi auto braukušie vīrieši, trešdienas vakarā vēstīja LNT raidījums Degpunktā.

No rīta vietējie iedzīvotāji pamanījuši, ka vecā tilta margas ir izārdītas, bet auto pēdas ved taisni ūdenī. Izsauktie glābēji lūguši talkā ūdenslīdējus. 

Kāda blakus nelaimes vietai dzīvojoša kundze raidījumam stāstīja, ka no rīta auto dzelmē nav bijis saskatāms. "Te ir dziļš, pie paša tilta jau trīs metri. Tādi burbuļi visu laiku gāja uz augšu." Vietējie nosprieduši, ka dīķi noteikti atrodas auto, bet tajā - cilvēki.

Sākumā no dzelmes izvilkti auto numuri, bet pēc tam desmit metrus tālāk pamanīts arī pats spēkrats. Tā aizmugurējā sēdeklī noslīkuši atrasti 25 un 50 gadus veci vīrieši. Vietējie stāsta, ka bojāgājušie ir tēvs un dēls. Agrāk ģimene dzīvojusi tepat Gārsenē, bet tad pārcēlusies uz Susēju. Puisis auto iegādājies pavisam nesen, atgriežoties no peļņas Anglijā. Avārija, iespējams, notikusi alkohola reibumā.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki, bet divi gājuši bojā. Kopā ceļu satiksmes jomā sastādīti 627 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 263 par ātruma pārsniegšanu, septiņi par agresīvu braukšanu, septiņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, viens – narkotisko vielu iespaidā.

Top komentāri

reptilis
r
Skumji:((...izsaku līdzjūtību tuviniekiem!
Lietotājs
L
Kāpēc izvēlējās nekāpt ārā? Auto uzreiz nepiepildās ar ūdeni. Varēja atvērt logu un ļaut salonā ienākt ūdenim, līdz izlīdzinās spiediens, tad atvērt durvis un tikt laukā.
Tūlīt
T
sāksies histēriska vainīgo meklēšana - parādība, kas bija tik raksturīga CCCP laikos. Vainīgais jāatrod!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas