Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Roberžsargiem Sventes pagastā vajājot izdodas apturēt busiņu ar 1,4 miljoniem kontrabandas cigarešu

Robežsargiem pirmdien Daugavpils novadā, Sventes pagastā, nācies dzīties pakaļ busiņam, kurā vests teju pusotrs miljons kontrabandas cigarešu, informē Valsts robežsardze.
Busiņš Mercedes Benz Sprinter ar Lietuvas valsts numura zīmēm un automašīna BMW X5 ar Krievijas valsts numura zīmēm braukušas virzienā uz Medumiem. Mikroautobusa vadītājs nepakļāvās robežsarga prasībām apstāties un sācis braukt ātrāk. Robežsargi sāka mikroautobusa vajāšanu un apmēram pēc diviem kilometriem tas tika panākts un apturēts. Atverot mikroautobusa bagāžas nodalījumu, tika konstatētas 29 kārbas ar dažādu  marku cigaretēm (Winston, Bond, Chesterfield, Фест) ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes marķējumu. Kopā konfiscētas 1 442 200 cigaretes.

Sākts kriminālprocess. Aizturētās cigaretes, auto un personas nodoti muitas darbiniekiem.

Savukārt Pededzes robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka valstī ieceļojošs Latvijas pilsonis automašīnas griestos speciāli izveidotā nišā, sienās aiz dekoratīvā apšuvuma, durvīs aiz dekoratīvā apšuvuma ieveda 25 200 cigaretes Фест ar Baltkrievijas akcīzes marķējumu. Administratīvā pārkāpuma lieta kopā ar aizturētajām cigaretēm nodota muitas darbiniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas